League of Legends 9.11 Yaması ile Little Demon Tristana ve Wukong Mini Yenilenme Alıyor

League of Legends 9.11 Yaması ile Little Demon Tristana ve Wukong Mini Yenilenme Alıyor

League of Legends 9.11 Yaması

League of Legends 9.11 Yaması

League of Legends 9.11 yaması PBE’de mevcut. Bu sefer başa çıkacak yeni bir şampiyonumuz olmasa da göz atmaya değecek birkaç önemli denge değişikliği var.

Ne yazık ki, bu değişikliklerin herhangi birinin oyunun canlı versiyonuna ne zaman geleceği henüz belli değil. Teemo, Malphite’de olduğu gibi test için geri döndü. Ancak ayarlarının kapsamı öyle ki, bu yamayı canlı oyuna geçirip geçirmeyeceklerinden emin olamak zor. Ama Camille, Diana, Wukong ve Zac’e yapılan diğer denge değişikliklerinin tümü oldukça önemlidir, bu nedenle diğerleri 9.11 yamasında arka planda kalıyor.

Bir başka konu ise, yama yeni Little Demon Tristana‘nın gelişini müjdeliyor. Yeni kozmetik, bu yılın başlarında bir hayran anketinde kazanan seçim oldu ve Riot’un revizyonu oldukça etkileyiciydi. Bunun dışında, bu kozmetik cephesinde oldukça sessiz bir güncelleme diyebiliriz. Ancak denge değişiklikleri, yeni skinlerin yokluğunu aratmayacak kadar büyük.

LoL Yama 9.11 Yayın Tarihi

League of Legends yama 9.11 için kesin bir çıkış tarihi yok, ancak yamalar normalde iki haftalık bir programda yayınlanıyor. Bunu dayanarak, yeni güncellemenin 29 Mayıs Çarşamba günü gelmesini bekleyebilirsiniz.