League of Legends : Patch 9.6 Hakkında

League of Legends : Patch 9.6 Hakkında

David “Repertoir” Capurro, Yama 9.6’nın durumunu tweetledi ve Caitlyn, Ornn, Xayah ve Urgot dahil olmak üzere dokuz şampiyona buff kullandıklarını söyledi. Ayrıca Zoe, Sylas, LeBlanc ve Reksai gibi bir sonraki yamada da şampiyon olanları listeledi.

Ayrıca, tweetinin altındaki cevaplarda değişikliklerin ne olacağına ilişkin bazı soruları yanıtladı. Birkaç şampiyon için mağazada bazı büyük değişiklikler oldu. Örneğin, Zoe’nin Sleepy Trouble Bubble’ı, 16/15/14/13/12 saniyeden 20 / 18.5 / 17 / 15.5 / 14 saniyeye kadar bir bekleme süresi artışı elde ediyor. Bu kabiliyetteki yavaşlama aynı zamanda % 10/30/40/40 / 50’den % 10/15/20/30 / 30’a düşürülüyor.

 

Sylas’ın W yeteneğindeki bu inanılmaz iyileşme yüzünden çok güçlü olduğunu düşünen varsa, daha fazla kendinizi yormayın. Ligin asıl hırsızı Kingslayer için de oldukça önemli bir değişiklik elde ediyor, çünkü düşük sağlıkta iyileşme çarpanı yüzde 200’den yüzde 175’e düşüyor.

 

Repertoir ayrıca Nautilus, Gnar, Sylas, Shen, LeBlanc ve Morgana’da yapılan detaylı değişiklikleri de içermektedir. Riven hakkındaki sayısız şikayete gelince, Repertoir “oyundaki en güçlü seçeneğe yakın görünmüyor” dedi. Aslında, Riven hakkındaki şikayetlerin kesinlikle bir batı fenomeni olduğunu ve tüm bölgelerdeki eğilimlere odaklanmaları gerektiğini söylüyor.

Repertoir, performansı şu anki durumdan biraz daha fazla artarsa, 9.7 yamasını biraz sevebileceğini söyleyerek Riven hakkında bir konuşma yaptı. O zamana kadar, onun üzerinde herhangi bir değişiklik beklemeyin. Ayrıca, tüm değişiklikler bir sonraki yamadan önce yapılacak ayarlamaya tabi olabilir, bu nedenle 9.6’ya geçerken sayıların bazıları farklıysa şaşırmayın.