League of Legends Yeni Oyun Modu ve 6 Yeni Kostüm

League of Legends Yeni Oyun Modu ve 6 Yeni Kostüm

League of Legends Uzay Serüveni

League of Legends Uzay Serüveni

LoL, 2009 yılından beri hızla büyüyüp popüler hale gelmiştir. Ama son zamanlarda PUBG ve Fortnite gibi battle royale tarzı oyunların çıkmasıyla zirvedeki yeri sarsıldı. Şimdi 8.18 yaması ile tekrar dikkat çekebilir.

Riot Games bu yeni yama için sinematik bir video yayınladı. Yamada 6 yeni kostüm ve yepyeni bir oyun modu olacak. Videoya göz atabilirsiniz.

Yamayı biraz detaylandırırsak; kostümlerin konsepti “Uzay Serüveni” şeklinde. Bu yeni kostümlere sahip olacak karakterler aşağıda listelenmiştir.

 – Kayn (Efsanevi Kostüm)
 – Yasuo
 – Ziggs
 – Jinx
 – Malphite
 – Sona

Bunların arasında Uzay Serüveni Efsanevi Kostümü Kayn özellikle merak edilenler arasındadır. Ayrıca Malphite – Yasuo ulti kombosuna yeni bir heyecan getirecek diğer iki kostüm de oyunun hayranları tarafından büyük bir hevesle bekleniyor.

League of Legends‘ın yeni oyun moduna gelirsek, bu modda Ziggs’i kurtarmaya çalışacağız. Kostümlerden de anlaşılacağı gibi bu yüce görevinizde size engel olmaya çalışacak karakter ise Kayn olacak. Oyun modunun zorluk seviyesi ayarlanabilir olacak. Ayrıca oyun modu içerisinde sadece Uzay Serüveni modunda kullanılabilcek şampiyonlarınız için kalıcı güçlendirmeler de olacak.

Riot Games, kostümleri ve yeni oyun modunu getirdiği bu yeni yamayı doğrudan oyunculara sunacak, yani PBE sunucularını es geçecek.