Mafia Sistem Gereksinimleri

Mafia Sistem Gereksinimleri

Mafia

Mafia

Oyun Ağustos 2002’de Microsoft Windows için piyasaya sürüldü ve daha sonra 2004’te Kuzey Amerika ve Avrupa’da PlayStation 2 ve Xbox konsollarına taşındı. Oyun 1930’larda hayali bir mafyada olan Tommy Angelo‘nun yükselişine ve düşüşüne odaklanıyor.

Mafia, oyunun PlayStation 2 ve Xbox sürümleri karışık eleştiriler alırken, gerçekçilikle övgü alan Windows sürümü için olumlu eleştiriler aldı.

Mafya 1930’ların yasak yıllarında, hayali Amerika kenti Lost Heaven’nde yer alır. Lost Heaven, aynı zaman döneminden itibaren New York ve Chicago’nun gerçek hayat şehirlerinden mimari stiller, toplu taşıma araçları ve diğer dikkate değer yerler içeren bir kıyı kentidir ve çevresindeki kırsal alan, yaklaşık 12 kilometrekareyi kapsar.

Yerel bir taksi şoförü olan Thomas “Tommy” Angelo (Michael Sorvino) 1930’da iki gangsterin suç patronu için çalışmasına yardım etmek üzere silahlanır. Don Ennio Salieri (George DiCenzo), Morello ailesinin üyeleri tarafından planlanan bir pusudan kurtulur ve yardım sözü alır. Bunun akbinde de olaylar gelişir.

Mafia Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
 – İşlemci: 1.4 GHz veya daha hızlı
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: 3D Graphics card, DirectX 9.0 ile uyumlu
 – DirectX: Sürüm 9.0
 – Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
 – Uyumluluk Uyarısı: Windows 8 ve üstü DirectPlay gerektirir. Windows XP 64-bit desteklenmez.