Manor Lords Oyuncu Topluluğunu Etkisi Altına Aldı

Manor Lords Oyuncu Topluluğunu Etkisi Altına Aldı

Birkaç gün önce, orta çağ oyunu Manor Lords duyuruldu. Bu oyun bazı şehir kurucu unsurları içeren yeni bir gerçek zamanlı strateji oyunu. Proje Polonyalı dev stüdyo Slav Magic tarafından geliştiriliyor. Geliştirici kısa süre önce oyununun fragmanını piyasaya sürdü, bu da birçok oyuncu tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Reddit’te 6 binden fazla kullanıcı tarafından ilgi gördü ve bunların büyük bir kısmı oyunu sabırsızlıkla beklediğini itiraf etti. 100 binden fazla kişinin oyunun fragmanını YouTube'da izlemesiyle, içerik oluşturucuların gururları kabarmış olmalı. Oyun bu sonbaharda PC'de yayınlanacak ve şu anda Steam'deki istek listesine eklenebilir durumda.

Geliştirici ekip üç yıldır kendi başına oyun üzerinde çalışıyor ve eldeki malzeme oyunun oldukça iddialı olduğunu gösteriyor. Oyun Unreal Engine'de geliştirildi ve geliştirici, savaşlar sırasında (hareket yakalama adı verilen), yüksek kaliteli grafikler (fotogrametri), fizik ve çevrenin yıkımı sırasında birimlerin gerçekçi davranışlarına dikkat etti.

Manor Lords'ta oyuncular iki ana etkinliğe katılabilecek. Bunlar şehirler ve yerleşim yerleri inşa etme ve gerçek zamanlı olarak büyük savaşlar yapma etkinlikleri olacak. İlk durumda, ticaret yollarının şehir gelişim yönü için en önemli olduğu genişleme özgürlüğüne vurgu yapıldı. Bunun yanı sıra savaşlar çok gerçekçi olacak ve kervan rotaları hava durumu, moral veya ordu yorgunluğu gibi şeylerden etkilenecek. Düzgün seçilmiş bir strateji daha büyük orduları yenmemizi bile sağlayacak. Oyunun tam sürümünde süvari birimleri, kuşatma makineleri ve barutlu silahlar da bulunacak.