Mario Kart Tour, 8 Mart 2020'de Çok Oyunculu Oluyor

Mario Kart Tour, 8 Mart 2020'de Çok Oyunculu Oluyor

      Son ayların en popüler markalarından birisi olan Nintendo, oyuncuları oldukça memnun edecek bir açıklama yayınladı. Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Mario Kart serisinin mobil versiyonu olan Mario Kart Tour'un çok oyunculu oynanabileceğini belirtti.

       Geçtiğimiz yılın Eylül ayında piyasaya sürülen Mario Kart Tour, oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Piyasaya çıktıktan 6 ay sonra gelecek bu yenilik, oyuncuları oldukça memnun edecek gibi duruyor. Mario Kart Tour'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamya göre, 8 Mart Pazar günü saat 23:00'dan itibaren Mario Kart Tour'un yedi oyuncuya kadar desteklenen çok oyunculu versiyonun yayınlanacağı belirtildi.

     Bildiğiniz üzere Mario Kart Tour, Mario Kart'ın basitleştirilmiş mobil versiyonudur. Oyun tamamen dokunmatik ekranla kontrol ediliyor. Oyun piyasaya sürüldüğünden bu yana ücretsiz. Ancak oyun içinde çeşitli karakterleri ve araçları denemek için veya kazanmak için harcama yapabileceğiniz premium para birimi var. Eğer oyuncular oyun içinde yer alan öğelerin ve daha hızlı olan 200cc moduna sahip olmak için 4,99 ABD doları ödemek zorundalar.

      Oyuncuların 4,99 ABD doları karşılığına satın alabileceği bu abonelik aynı zamanda Aralık ayında yayınlanan çok oyunculu modunun beta testlerine katılma imkanı buldu. Nintendo bu modun beta testlerini Ocak ayının sonlarına doğru tüm Mario Kart Tour oyuncularına açık hale getirdi.

      Geçtiğimiz 2019 yılı Mario Kart Tour açısından oldukça başarılı bir yıl oldu. Nintedo'nun geliştirdiği oyun 2019 yılında iPhone'da en çok indirilen oyun oldu.