Marvel’in Örümcek Adam 2 Oyununun 2021’in Sonlarında Çıkacağı Dedikoduları Dönüyor

Marvel’in Örümcek Adam 2 Oyununun 2021’in Sonlarında Çıkacağı Dedikoduları Dönüyor

Reddit, Eylül 2018’de PlayStation 4’te piyasaya sürülen, ikonik aksiyon-macera oyunu olan ve Insomniac Studio tarafından oluşturulan Marvel’s Spider-Man’ın ikinci bölümü hakkında birkaç ayrıntı açıklayan bir yazı yayınladı. Bu bilgilere göre, devam oyunu 2021 tatil döneminde piyasada görünecek.

Dedikodular, Manhattan‘ı tekrar ziyaret edeceğimizi gösteriyor, ancak bu kez oyun dünyası biraz daha büyük olacak. Oyun Queens ve Brooklyn bölgelerini kapsayacak. Ana karakter hala Peter Parker olmakla birlikte, ilk bölümde de yer alan Miles Morales (Ultimate Comics’in kahramanı: Spider-Man, bir noktada Peter Parker’dan sonra Spider-Man olan bir çocuk) önemli bir rol üstlenecek. Oyunda Oscorp şirketinin büyüyen yüzünü ve Marvel’in evreninin diğer birçok unsuruna referanslar da bekliyoruz.

Söylentiler ayrıca haritada Diablo serisinden bilinen, zindanlarla karşılaştırılan rastgele olaylar üretme sistemini de barındırıyor. Bu sayede şirket, ilk oyunda tekrarlama ve yan faaliyetlerin kalitesizliği nedeniyle pek çok eleştiriye bir cevap verecek gibi görünüyor.

Verilen bilgilere göre ayrıca oyun motorunda önemli iyileştirmeler bekleniyor. Geliştiricilerin fotogrametri ve 3D tarama gibi yeni teknolojileri kullandıkları söyleniyor.

Bu bilgileri sızdıran v17447377 kullanıcısının, birkaç hafta önce Capcom’un resmi açıklamasından önce Resident Evil 3 Remake‘in varlığını ortaya çıkaranla aynı kişi olduğunu belirtmemizde fayda var.

Kaynağın kimliği ve önceki sızıntıları ne olursa olsun, Marvel’s Spider-Man 2 hakkındaki yukarıdaki bilgiler sadece doğrulanmamış söylentilerden ibaret. Sızdırılan bilgiler oldukça makul görünseler bile büyük bir dikkatle ele alınmalıdır. Sonuç olarak ilk oyunun başarısından sonra er ya da geç bir devam oyunu göreceğimizden şüphe duymuyoruz. Oyun muhtemelen zaten PlayStation 5 oyunu olarak piyasaya çıkacaktır.