Marvel’s Avengers – Yeni Fragman ve Oyun Sürümleri

Marvel’s Avengers – Yeni Fragman ve Oyun Sürümleri

Square Enix, Marvel’s Avengers’ın yeni bir fragmanını yayınladı. Oyun, Marvel çizgi roman evreninden bilinen karakterleri oynadığımız bir aksiyon macera oyunu olacak. Yayınlanan video sadece bir dakika sürse de, Hulk, Black Widow, Kaptan Amerika, Iron Man ve Thor gibi birçok ünlü karakteri bu videoda görüyoruz.

Bu arada, standart sürüme ek olarak, oyunun iki ek sürümünün mağazalarda satışa sunulacağı açıklandı. Bunlar Deluxe Edition ve Earth’s Mightiest Edition olacak. İlki, oyunda altı kıyafete, altı özel isim plakasına (takma adımız için kullanabileceğimiz simgeler, işaretler) erişim sunacak ve oyun yayınlanmadan önce 72 saat önce oynamamızı sağlayacak. Oyunu PlayStation Store’dan satın alan PS4 sahipleri ek bir Ms. Marvel isim plakası, emote ve konsol teması alacak.

Earth’s Mightiest Edition ise daha zengin içeriklere sahip olacak. Bu sürümü satın alarak ayrıca Mjolnir (Thor’un çekici) kolye, kitap, rozet, Black Widow’un logolu kemer tokası, Avengers fotoğrafı, küçük bir Hulk figürü ve oldukça etkileyici bir Kaptan Amerika figürü elde ediyoruz.

Oyunun çıkışından önce oyunu sipariş etmeye karar verenler, yine de özel bir isim plakası, kostüm seti ve beta testlerine erişecekler.

Son okarak Marvel Avengers’ın PC, Google Stadia, PlayStation 4 ve Xbox One’a geleceğini hatırlatalım. Oyun bu yıl 15 Mayıs’ta yayınlanacaktı, ancak çıkışı 4 Eylül tarihine ertelendi.