Marvel’s Avengers Lansmandan Önce Herşeyi Değiştirecek

Marvel’s Avengers Lansmandan Önce Herşeyi Değiştirecek

Marvel’s Avengers Karakter Tasarımları

Marvel's Avengers Karakter Tasarımları

Marvel’s Avengers için ilk görüntüler bu yılın başlarında E3 2019’da açıklandı. Square Enix daha sonra Gamescom’da bunu takip ederek, Captain America, Iron Man, Black Widow, Thor ve Incredible Hulk‘ı eylemde gösteren yeni ve uzun bir oynanış fragmanını paylaştı. Yine de, beş kahramanın tümü için karakter tasarımları önemli bir konu oldu.

Bazı hayranlar, Marvel‘in en iyilerinin oyunda göründükleri halleri konusundaki endişelerini internete dile getirdiler. Crystal Dynamics’in lider yaratıcı direktörü Shaun Escayg, daha önce “şu anda karakter tasarımlarımızı değiştirecek planları olmadığını” söyledi. Ama Captain America ve takımı önümüzdeki yılın lansmanı öncesinde fazladan iyileştirme alacaklar.

Gamescom‘da PCGamesN’e konuşan Avengers editörlerinden Casey Lynch, “lansman yaklaştıkça oyun hakkındaki her şey iyileştirdiğimiz gibi değişmeye devam edecek. Hem E3’te hem de burada gösterdiğimiz şeylerin hepsi ön-alfa idi. Karakterlerden gördüklerinize kadar her şeyde değişiklikler olacak.” dedi.

Square Enix’in bir sözcüsü bunu açıklığa kavuşturdu; “değişikliklerden bahsederken parlatma (güzelleştirme) anlamında konuşuyoruz. Karakter modellerine detay eklemeye devam ediyoruz, aydınlatmayı iyileştiriyoruz, skin gölgelendirmesini iyileştiriyoruz. Yani, umarım gördüğünüz karakter, lansman yaklaştıkça daha iyi görünecektir. Ancak karakter tasarımlarını değiştirme konusunda ilgilendiğimiz bir şey yok.” dedi.