Marvel’s Avengers Oyunu Yayın Tarihi Açıklandı

Marvel’s Avengers Oyunu Yayın Tarihi Açıklandı

Marvel’s Avengers Oyunu

Marvel's Avengers Oyunu

E3 2019 basın toplantısını Square Enix, zamandır beklenen ve hakkında çok söylenti çıkan Avengers oyunu ile kapattı. Birkaç sinematiik fragmandan sonra, sesli yayın ile hızlı bir sohbet oldu ve şirket sonunda bir çıkış tarihi açıkladı: 15 Mayıs 2020.

Sinematik bir fragman, oyunun temel öncülünü gösterdi: Avengers, kahramanlığa yönelik bir girişimden sonra bir şekilde kötüye gider ve kitlesel zayiatlarla sonuçlanır, ama elbette tekrar bir araya gelirler. Oynatılabilir karakterler, rollerin arkasında kayda değer ses aktörlerine sahip beş ana Avengers karakteri içerir: Captain America (Jeff Schine), Iron Man (Nolan North), Hulk (Troy Baker), Thor (Travis Willingham) ve Black Widow (Laura Bailey).

Stüdyo ayrıca, artan tehditleri önlemek için üç arkadaşınızla bir araya gelmenizi sağlayan çevrimiçi bir co-op bileşeni sözü verdi. Ayrıca, kahramanlar listesinin ücretsiz DLC ile zaman içinde büyüyeceğini ve rastgele yağma kutuları olmayacağına dair söz verdi.

Square Enix, erken beta erişimi ve bonus sürprizleri için PlayStation ile ortaklığa girdiğini söylese de, PC, PS4, Xbox One ve Google Stadia’da piyasaya sürülecek.

Marvel’s Avengers Fragman