Mass Effect: Andromeda Multiplayer Beta’sı İptal Edildi.

Mass Effect: Andromeda Multiplayer Beta’sı İptal Edildi.

Mass Effect üreticisi Fabrice Condominas, geçtiğimiz yıl N7 Günü’nde Gamespot tarafından bildirildiği üzere 7 Kasım’da Mass Effect: Andromeda çok oyunculu teknoloji testinin oyunun yayınlanmasından önce gerçekleşeceğini duyurmuştu. Ancak bugün, BioWare yaklaşmakta olan PAX East hakkında bir blog yazısında planın iptal olduğunu söyledi.

Mesajda “PAX East’de canlı olarak çok oyunculu oyun oynayacağız artık evdeki oyuncular için çok oyunculu bir teknoloji testi olmayacak, kaydolduğunuz için herkese teşekkürler, sizi Andromeda’da görmeyi dört gözle bekliyoruz.’’ Yazıyor.

Condominas’ın tweetlediği BioWare Beacon kayıt bağlantısı halen geçerli ve Gamespot’un teknoloji testinin PS4 veya Xbox One ile sınırlı görülmesine rağmen, kaydolduğunuzda böyle bir platform kısıtlamasıyla karşılaşmıyorsunuz.

BioWare’nin çok oyunculu modu kapatmasının nedeni oyunun PC içinde tasarlanmış olması mı yoksa gerçekten artık teknoloji testinin olmaması mı hala bilinmiyor.

Güncelleme: BioWare konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Ekibimiz son derece sıkı bir şekilde yapım, test ve çok oyunculu modu dengelemek için çalıştı ve sonunda bir teknik testin gerekli olmadığını tespit etti.”