Mass Effect: Andromeda Oyun Tanıtım Videosu Büyük, Mavi Angaran, Jaal’ i Tanıtıyor

Mass Effect: Andromeda Oyun Tanıtım Videosu Büyük, Mavi Angaran, Jaal’ i Tanıtıyor

IGN’deki iyi insanlar tarafından gönderilen yeni bir Mass Effect: Andromeda fragmanı, Angara olarak bilinen yabancı ırkı ve daha özel olarak, büyük Garrus Vakarian’ı çok kanalize eden anti-Kett direncinin önemli bir üyesi olan Jaal’ı tanıttı. Aynı zaman diliminde farklı iki karakter.Yalnız spoiler da içeriyor benden uyarması…

Garrus  çekingen ve sakin; Onu duygusal olarak görme imkanınız çok az. Daha çok kalibrasyonlara odaklıdır.Öte yandan Jaal ise genelde Angaran halkının olduğu gibi kibar ve duygusal takılan bir adamdır.

Angara türü duygularında çok özgürdürler. Seni severler, seni kucaklarlar, senden nefret edebilirler, onları kızdırırsan da yüzünün orta yerine yumruğu geçirirler. Bu kural aile üyelerinden biri bile olsan geçerli. Yazar Cathleen Rootsaert videoda açıklıyor: ‘’ “Onlar çok geniş ve gösterişliler.’’

Jaal, Tempest mürettebatına, son 80 yıldır Kett zulmüne karşı mücadele eden Pathfinders ve Resistance arasında bir bağlantı kurulması amacıyla katılır. Kett, görünüşe göre Angara’nın Samanyolu Takımı gelmeden önce karşılaştığı son yeni tür ve doğal olarak oyunda bazı güven meseleleri var -Antara’nın size güvenmediği gibi. Sanırım bunlar üzerinde çalışmak için biraz vakit geçireceksiniz.

PAUX’ta hafta sonu boyunca, BioWare, Liam Kosta’nın sadakat misyonunun görüntülerini de ortaya çıkardı; burada, spoiler’in bol olduğu konusunda tekrar uyarıda bulunuyorum. Mass Effect: Andromeda 21 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 23 Mart’ta Avrupa’da piyasaya çıkacak.