Mayıs 2019 – PS4 için Ücretsiz PS Plus Oyunları Şimdi Kullanılabilir

Mayıs 2019 – PS4 için Ücretsiz PS Plus Oyunları Şimdi Kullanılabilir

PS3 veya PS Vita’ya sahip PlayStation Plus aboneleri, Mayıs 2019 için neden sadece iki bedava oyun olduğu ve neden yalnızca PS4’te oldukları konusunda kafaları karışmış olabilir. Maalesef Sony PlayStation Plus ile ücretsiz PS3 ve PS Vita oyunları yayınlamayı bırakmaya karar verdi. Bu, ilerlemeye devam etmek için her ay yalnızca iki ücretsiz PS Plus oyunu olacağı ve yalnızca PS4’te indirilebilecekleri anlamına gelir.

 

Zaten birçok oyuncunun PS4’e geçtiğini söylemek yanlış olmaz. Ancak, şimdi PS Plus geçmişte olduğundan daha az ücretsiz oyun veriyor, Sony’nin her ay PS Plus abonelerini tatmin etmesini sağlamak için baskı var. Maalesef, Mayıs 2019’daki ücretsiz PS Plus oyunlarına verilen tepki büyük ölçüde olumsuzdu, Mayıs 2019’daki ücretsiz PS Plus oyunlarının fragmanı şu anda YouTube’da 20.000 dislike’a karşın 5.000 like almış durumda.

 

Ancak bazı oyuncular Mayıs 2019’daki ücretsiz PS Plus oyunları için üzülseler de, dizilimdeki her iki oyunun da genellikle iyi oyunlar olarak kabul edildiğini belirtmek gerekir. Overcooked, co-op operasyonu için oldukça büyük övgüler kazandı ve What Remains of Edith Finch de anlatılarıyla ödüller kazandı. Bununla birlikte, taraftarların Overcooked yerine daha yeni Overcooked 2 verilmediğinden rahatsız oldukları görülüyor ve What Remains of Edith Finch eleştirel olarak takdir edilmiş olsa da, herkes “yürüyüş simülatörü” türünün hayranı değil.

 

Sony’nin Mayıs 2019’daki ücretsiz PS Plus oyunlarındaki tepkilere nasıl karşılık vereceği ise merak konusu. Belki de Haziran ayında da aynı politikayı izlemeye devam edecek ya da şirket silahlarına sadık kalacaktır. Sony’nin Haziran 2019’daki ücretsiz PS Plus oyunlarını bu ayın sonunda öğreneceğiz.