Merakla Beklenen Cyberpunk 2077 Fragmanı Yayınlandı

Merakla Beklenen Cyberpunk 2077 Fragmanı Yayınlandı

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, E3 2018’in en çok beklenen oyunlarından biridir ve şu ana kadar geliştirici CD Projekt Red, oyunun gerçekte nasıl olacağına dair ağızını kapalı tutmuştur. Ancak, Microsoft‘un E3’ün basın toplantısında, stüdyo bu tavrını resmi olarak oyunu göstererek ve bununla ilgili bazı detayları açıklayarak değiştirdi.

Basın toplantısı, ilk tam fragmanını gösterdi. Yoksulluğun ve diğer toplumsal sorunların yaşadığı en kötü yer haline getirdiğini ve yine de herkesin orada olmak istediğini söyleyen bir anlatı ile açıldı. Göz kamaştırıcı ekranlarla süslenmiş devasa binaların bir metropolüne dönüştüğü ve organik cildin fütüristik teknolojiyle örüldüğü daha sonra göz kamaştırıcı bir şehir haline gelen bir tren gösterildi. Anlatıcı, içinde bir tüfek bulunan olayı açmadan önce kendini bir “hayalperest” olarak tanımladı. İzleyiciler daha sonra şiddetin montajına tabi tutuldular, punk tarzı figürler birbirlerine vahşice saldırıyordu.

Kısa bir fragman olsa da, kesinlikle tatlıydı. Parlak ve canlı görseller ve yoğun ayrıntılar, geleceğin bir şehrini hayata geçirdi ve The Witcher geliştiricisi CD Projekt Red‘in Cyberpunk 2077’yi yaratmasıyla birlikte, içinde yüzlerce etkileyici öykünün bulunacağını bekliyoruz. Fragmana bir göz atın.

Cyberpunk 2077 Tanıtım Fragman

Herhangi bir oynanış yoktu, ama bu havayı ayarlamak için iyi bir fragmandı. İlk görüntü, avcı gibi bir figürün birisini öldürmek üzere olduğu karanlık bir yoldaydı. Bu, çok farklı hissettiriyordu.

Cyberpunk 2077 ilk defa altı yıl önce ilan edildi. En azından Mike Pondsmith’in masa üstü oyunu Cyberpunk 2020‘ye dayanan bir RPG diyebiliriz. Oyun, ileri teknolojilerin hem “insanlığın kurtuluşu hem de laneti” haline geldiği 2077’nin “karanlık bir geleceği” nde kurgulandı. Oyun “olgun” oyuncular için tasarlanmış doğrusal olmayan bir hikaye vaat ediyor ve Night City metropolünde yer alıyor. CD Projekt Red’e göre, bazı sanal alan elemanlarına ve çok oyunculu bir biçime sahip olacak.

Stüdyo, Cyberpunk 2077’nin “gerçek bir RPG” olduğunu ve kesinlikle çok oyunculu bir tetikçi olmadığını vurgulamak için adımlar attı. Onaylanmış bir yayınlanma tarihi yok, ancak oyun Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak.

Bol ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.