Metal Gear Survive’da Ücretsiz Malzemeler Var

Metal Gear Survive’da Ücretsiz Malzemeler Var

Metal Gear Survive Ücretsiz Malzemeler

Metal Gear Survive Ücretsiz Malzemeler

Metal Gear Survive, bu ayın başında PlayStation 4, Xbox One ve PC’de piyasaya sürüldü. En iyi eleştirmen puanlamasına ulaşamadı ve oyunun bazı sunucu sorunları da buna hiç yardımcı olmadı. Geliştirici Konami, şimdi bu sorunlardan dolayı özür diledi ve sorunların telafi edilmesi için çalışılacak ücretsiz oyun içi para birimi dağıtacaklarını açıkladı. Sadece bu değil, denge sorunlarına ve daha fazlasına hitap etmek için yeni bir düzeltme paketi çıkarıldı.

Konami, “Lansman sırasında bazı sıkıntılar olduğunu biliyoruz ve son konuları halletmek için çok çalışıyoruz,” diye Twitter’a yazıdı. Konami, bu problemleri telafi etmek için, oyunda 27 Şubat öncesinde bir avatar oluşturan herkese 100 SV coin ve 1 Premium geçiş puanı veriyor. Eğer şartı sağlıyorsanız, ikramiyenizi kullanmak için giriş yapmanız yeterlidir.

Yamaya gelince; Metal Gear Survive, zor seviyeli işbirliği opsiyonlarında Clear Rank gereksinimi için dengeyi değiştirmek üzere güncellendi. Ayrıca, düzeltme notlarının The Best ™ olduğunu kanıtlayan bu düzeltme eki “özel iç çamaşırlar için bir tarifi düzeltir”. Tam yama notlarını tweet’te inceleyebilirsiniz.

Son olarak; Konami, bir diğer tweetinde Support Defender karakterleriyle ilgili gizemli biçimde kaybolan sorunun artık düzeltildiğini belirtti. Stüdyo, “Anlayışınız, sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz” yazdı.

Kaynak: 1