Microsoft, Windows 10’da Nasıl Daha İyi Oyun Oynayabileceğiniz Konusunda Önerilerinizi Bekliyor

Microsoft, Windows 10’da Nasıl Daha İyi Oyun Oynayabileceğiniz Konusunda Önerilerinizi Bekliyor

Windows 10’da Nasıl Daha İyi Oyun Oynanır?

Windows 10'da Nasıl Daha İyi Oyun Oynanır?

Microsoft, mevcut özellikleri değiştirmek veya tamamen yeni özellikler eklemek için Windows 10‘daki oyun deneyimini nasıl geliştirebileceği konusundaki görüşlerinizi istiyor.

Geri bildirim için bu çağrı aslında Xbox Ideas forumlarında yapıldı: “Team Xbox, Windows‘taki oyunların nasıl geliştiğini duymayı çok ister. Windows 10 oyun deneyiminizi nasıl artırabilir? Windows 10’da oyun oynamayı daha iyi hale getirmek için hangi özellikleri eklemek veya değiştirmek istersiniz?”

Mesaj şunları ekliyor: “Oyun oynarken Windows’un ne yapmasını (veya yapmayı durdurmayı) istiyorsunuz? Windows, oyun deneyiminizi optimize etmek için ne yapabilir? Başka hangi oyun özelliklerini görmek istersiniz?”

Daha sonra oyunculardan web sayfasında kendi önerilerini yapmaları veya mevcut önerilere oy vermeleri ve/veya yorum bırakmaları istendi. Bir fikir gönderdiğinizde, ortaya çıkmadan önce ekip tarafından onaylanması gerektiğini ve oylanabileceğini unutmayın.

Şu anda 762 oy alan bu “fikir listesi”ndeki en popüler öneri Windows’un, o oyunu oynarken bir oyunu çalıştırmak için gerekli olmayan gereksiz işlemleri otomatik olarak devre dışı bırakması yönünde.

Millet, oyun oynamak için en iyi duruma getirilmiş bir Windows 10 sürümü için de etkili oluyor ve diğer popüler öneriler arasında bir denetleyiciyle (mouse’un kullanılması yerine) birlikte bir PC oyunu oynamak var. PC oyunlarını bir Xbox konsoluna aktarabilme gibi diğer fikirler mevcuttur.

Twitter’daki kişiler aynı zamanda kendi önerdikleri önerileri de sunuyor ve popüler olanları resmen Windows 10’da çalışan orijinal Xbox ve Xbox 360 oyunlarını almak var.

Sizin de göz kamaştırıcı derecede parlak fikirleriniz varsa, o zaman şimdi bunları paylaşma zamanıdır. İlgili Xbox Fikirleri sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.