Microsoft Your Phone Çıktı

Microsoft Your Phone Çıktı

Your Phone

Your Phone

Windows Insiders için kısa bir denemeden sonra, Microsoft işletim sisteminizin en son sürümünü çalıştıran tüm Windows 10 kullanıcılarına Your Phone’nu kullanıma sundu. Şimdilik kullanıcıların Windows PC ve bir Android telefon arasında resim sürükleyip bırakmalarına izin veriyor.

Your Phone artık Microsoft Mağazası’ndan, Google Play Mağazası’nda Microsoft Uygulamaları’nın bir parçası olarak indirilmeye hazırdır. Her ikisini de kurduktan sonra, cihazlarınızı bağlamak ve aktarmaya başlamak için Microsoft hesabınızı kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Resimleri Sürüklemek
Your Phone Mayıs ayında Microsoft Build 2018’de ilk olarak karşımıza çıktı ve bu yıl Redstone 5 güncellemesinin yayınlanmasına kadar masaüstü bilgisayarlarında görünmesi beklenmiyordu.

Ama şuan için Your Phone’nun bu sürümü Microsoft’un sahnede gösterdiği özelliklerin çoğundan yoksundur. Build’ta genel müdür Shilpa Ranganathan, My Phone’nun bir PC ekranındaki metin mesajlarını okumak için nasıl kullanılabileceğini göstermişti ve masaüstünde Android bildirimleri almıştı. Bunların hiçbiri şu anda mümkün değil.

Umarız bu özellikler bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesiyle birlikte eklenecek ve işletim sistemini iPhone’lardan yıllarca kolay aktarımına izin veren macOS ile daha uyumlu hale getirecek.