Microsoft’un Yeni Windows 10 Uygulaması, Telefonunuzu PC’nize Yansıtıyor

Microsoft’un Yeni Windows 10 Uygulaması, Telefonunuzu PC’nize Yansıtıyor

Windows 10 Telefonu Bilgisayara Yansıtma

Windows 10 Telefonu Bilgisayara Yansıtma

Microsoft, bugün geliştirici konferansında Windows 10 için yeni bir “Your Phone” uygulaması açıklıyor. Uygulama, bir masaüstü bilgisayardan doğrudan bir bilgisayarın bir aynasını sağlamak için tasarlandı ve Windows 10 kullanıcılarının makinelerinden metin, fotoğraf ve bildirimlere erişmesine izin verecek.

Özellikler iOS ve Android‘e bağlı olarak değişecektir, ancak Microsoft Windows 10 PC‘ye çok daha fazla Android telefon özelliği yansıtabilir, böylece bir PC üzerinde çalışırken cihazınızı fiziksel olarak almanıza gerek kalmaz. Dell‘in bu yıl daha önce denediği, aramaların ve bildirimlerin bir bilgisayarda görüntülenmesine olanak tanıyan bir konsept gibi. Microsoft’un uygulaması başlangıçta SMS, fotoğraf ve bildirimlere erişim içerecektir.

Microsoft, bu hafta Windows İçeriği ile Telefon uygulamanızı test etmeye başlayacak ve geri bildirimleri alacak. Bunun sonunda Windows 10’da bir özellik olarak nasıl sonuçlanacağını gösterecektir. Microsoft şu anda, bir sonraki “Redstone 5” kod adı verilen büyük güncellemeyi Windows 10’a test ediyor ve bu yılın sonbaharında piyasaya sunulması bekleniyor.

Microsoft, bu sabah Build açılış notu sırasında “Your Phone (Telefonunuz)” uygulamasını daha ayrıntılı bir şekilde ayrıntılandıracak.