Middle-Earth: Shadow of War ertelendi!

Middle-Earth: Shadow of War ertelendi!

Monolith Productions tarafından geliştirilen ve Warner Bros Interactive Entertainment tarafından da yayıncılığı üstlenilen Middle-Earth Shadow of War, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla birlikte oyunun ertelendiği duyuruldu.

Gerçekten dört gözle beklenen oyunun ertelenmesi büyük bir hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. Normalde 22 Ağustos 2017 tarihinde PC, PS 4 ve Xbox One konsolları için piyasaya sürülecek olan Middle-Earth Shadow of War’ın yeni çıkış tarihi 10 Ekim 2017. Yaklaşık 2 ay var. Açıkçası ekibin böyle bir şey yapması ilgiyi düşürebilir. Peki ekip neden oyunun çıkış tarihini erteledi? Gelin hep birlikte ekibin Middle-Earth Shadow of War oyununu neden ertelediğine göz atalım.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamada Middle-Earth: Shadow of War’ın her yönden geliştirildiğine ve oyun ile oyunculara muazzam bir deneyim sunmak istediklerine değindiler. Tabikide doğal olarak ekibin böyle bir şeyi başarması için daha fazla süreye ihtiyaçları var. Ekip yaptığı açıklamada ek olarak çok sıkı çalıştıklarını ve oyunu E3 2017 etkinliğinde göstermek için sabırsızlandığını belirtti.

Yani Middle-Earth: Shadow of War’ın ertelenme sebebi oldukça basit: Oyun için geliştirici ekibe verilen süre yetmedi. Oyunla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.