Minecraft Havai Fişek Nasıl Yapılır?

Minecraft Havai Fişek Nasıl Yapılır?

 Minecraft oynamış oyunseverler bilirlerki oyuna heyecan katmak ya da oyunu eğlenceli hale getirmek yine sizin elinizde. Bizde sizler için oyununuzu biraz eğlendirmek adına bugün Minecraft'ta havai fişek nasıl yapılır bunu göstereceğiz. 

İlk olarak gereken eşyalardan bahsedelim. Bunlar; 1 adet barut, 1 adet kağıt, 1 adet çalışma masası ve istediğiniz renkler. Ardından çalışma masamızı açıyoruz ve aşağıdaki gibi barut ortaya renkler ise gösterildiği şekilde 3×3'lük üretim merkezine yerleştiriyoruz. 

Bu şekilde barutu ve renklerimizi yerleştirdikten sonra bir adet havai fişek yıldızı elde edeceğiz. Bunuda envanterimize yerleştirelim birazdan fişek yapımı için kullanacağız. 

Havai fişek yıldızını elde ettikten sonra yine 3×3'lük üretim menüsünü açarak şekildeki gibi en üste gelecek şekilde havai fişek yıldızını yerleştiriyoruz. Ardından gereken eşyalar kısmında bahsettiğimiz üzere bir baruta ihtiyacınız olacak. Barutu envanterinizden bulup havai fişek yıldızının hemen altına yerleştirelim. Barutun hemen altına ise envanterimizde olması gereken bir diğer oğe olan kağıtı yerleştirelim. Bu işlemleri uyguladıktan sora havai fişek roketini elde etmiş olacağız. 

Havai fişek roketini patlattığımızda görüntü bu şekilde gözükecektir. Bu adımları sırası ile izlerseniz sizlerde havai fişek yapabilir ve zamanınızı eğlenceli hale getrebilirsiniz.