Minecraft Panda, Crossbow ve Daha Fazlasını Ekliyor

Minecraft Panda, Crossbow ve Daha Fazlasını Ekliyor

Minecraft Güncellemesi

Minecraft Güncellemesi

Minecon Earth 2018‘den gelen büyük haber, spin-off ko-op oyunu olan Minecraft: Dungeons’du, ancak bu kongreden çıkacak tek duyuru değildi. Mojang ayrıca, kütüphanecilik ve kasap gibi yeni NPC’lerin yanı sıra Pillagers ve Beasts adındaki yeni düşmanları da ekleyen bir sonraki Minecraft güncellemesi olan Village and Pillage‘ı da ayrıntılı olarak anlattı. Yağmacılar crossbow’ları taşırlar ve oyuncular kendilerine karşı kullanmak için kendi ellerine geçebilirler.

Eklenti çalışmalarındaki büyük değişiklikler de duyuruldu: “Önceden, eklentiler sadece oyundaki mevcut mobları değiştirmenize izin verdi, ancak New Entities ile daha fazla mob ekleyebiliyorsunuz. Dünyalarda hangi çetelerin ürediğini kontrol etmek için Data Driven Spawning’i kullanabilirsiniz. Animasyonlar size daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunacak, böylece rüyalarınızın/kabuslarımızın korkunç sekiz ayaklı moba sahip olacaksınız. Eklentiler mob’larınızı hoş etkilerle canlandırır. Tüm bu özellikler yolda ve 3 Ekim’de Minecraft beta‘da deneyebilirsiniz.”

Komut Dosyası API’sı da yakındır ve geldiğinde Mojang modlarını kucaklayan başka bir adım olacaktır. Blog yayınlarında, “Minecraft‘ta modifiye edilmesini asla resmi olarak desteklemedik ancak Komut Dosyası API’sı ile birleştirilmiş Eklenti sistemi, yaptığımız dönemin başlangıcıdır.” denildi.

Daha fazla kedi, Inspiration Island adlı yüzen bir tema parkı ve Taiga ile başlayan biome güncellemeleri gibi Panda ayıları da geliyor. Minecraft’ı indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Minecraft İndir
Minecraft Pocket Edition İndir