Minecraft PC, Mobile, Switch ve Xbox için Çapraz Oyunu Destekliyor

Minecraft PC, Mobile, Switch ve Xbox için Çapraz Oyunu Destekliyor

Minecraft Çapraz Oyun Desteği

Minecraft Çapraz Oyun Desteği

Geçen yıl E3’te açıklanan Minecraft‘ın çapraz oyun güncellemesi, oyuncuları mobil, PC, Nintendo Switch ve Xbox donanımlarında birleştirmek için hayata geçirildi. Sony’ye çapraz platform çoklu katmanı için güvenli olduğunu ve işe yaradığını kanıtlamanın ötesinde, “Bedrock” güncellemesi ayrıca Switch versiyonunu diğer platformlarla eşitlenebilir hale getiriyor.

Yani, onlar derileri, doku paketlerini ve topluluk kreasyonlarını satın alabilmeleri için Minecraft Marketplace’e erişebilecekler. Diğer platformlar bu güncellemeyi geçen sonbaharda aldığında, Minecraft ekibi tatil sezonu boyunca Switch‘e geleceğini açıklamıştı. Daha sonra da Mayıs ayında, yamanın 21 Haziran’da çıkacağı açıklanmıştı.

Güncelleme oyunu olanlar için ücretsizdir ve diğer herkes için 30 dolardır. Ayrıca bir blog gönderisine göre Super Mario mash-up paketi ve Phase One of Update Aquatic‘in bir aşamasını da içerir. Güncelleme ayrıca Switch oyuncularının Xbox 2005’ten bu yana devam eden özellikler olan Gamerscore ve taşınabilir konsol/el hibridindeki başarılarını kazanmasını sağlayacaktır.

Sony, PlayStation 4’e oyunu kabul etseydi mevcut Epic Games hesaplarının kullanımını engellediği yüz milyonlarca Fortnite oyuncusuna haksızlık yapmış olurdu. Fortnite‘ın geçtiğimiz hafta yerel sesli sohbet desteği ile Switch’de mevcut olması bir çok insan tarafından memnuniyetle karşılandı.  PlayStation topluluğunun oyun deneyimini geliştirmek için ne istediğini duymaya her zaman açığız.

Microsoft ve Nintendo, çapraz platformlu Bedrock güncellemesini duyurmak için fragmanla bir araya geldi. Şimdi bekleyerek Sony’in platformlarda oyunun birlikte oynanmasına ne zaman izin vereceğini göreceğiz. Minecraft indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Minecraft İndir
Minecraft APK İndir (Mobil için)