MLB The Show 19 İncelemesi

MLB The Show 19 İncelemesi

MLB The Show 19 için geçen sene söylediğim bir şeyi tekrar doğrulayacağım ve bir süredir diilendirdiğim bu seri, piyasadaki herhangi bir spor video oyununun en gerçekçi halini sunuyor. MLB The Show 18, top atışı alanındaki birkaç yanlış adımdan suçluydu ve topa vurma fiziğine ilişkin olarak bazı tutarsız sonuçlar veriyordu. Bütün bunlara rağmen, oyundan çok zevk almıştım.

 

MLB The Show 19, geçen sene sevdiğim versiyondan daha iyi görünüyor. Saha oyuncuları için binlerce yeni animasyon var ve eylemin her parçası geçmişte olduğundan daha sorunsuz akıyor. Yapısal açıdan bakıldığında düzeltilmesi gereken herhangi bir sorun bulunmadığı için, bir sürü yeni oyun ilavesi gözükmüyor. Oyunu henüz deneyimlememiş birine karşı ne kadar iyi olduğunu ifade etmek gerçekten zor.

Grafiksel olarak, gelişmeler göze çarpmıyor, ancak yıllarca bu seriyi oynadıysanız, küçük güncellemeleri görebilirsiniz. Chicago Cubs’ Kris Bryant gibi doğru işlenmiş olan daha fazla oyuncu var, ancak Chicago White Sox’s Jose Abreu gibi diğerleri hala açık bir şekilde yanlış. Oyuncu modellerinde yapılan geliştirmelere yol açacak herhangi bir yayın öncesi kapsamı görmedim, ancak oyuncular biraz daha keskin görünüyor. Muhtemelen daha fazla aydınlatma ve doku ayarlaması, ancak sebep ne olursa olsun, gelişmeyi görebiliyorum.

 

The Show 19’da serisinin ilk çıkışını yapan bazı güzel yeni modlar var. 19 Mart – Ekim ayları arasında yerleşik zorluklara sahip bir mikrodalga sezonu modu var. Birkaç yıl önce tanıtılan serinin bir simülasyon ile Kritik Durumlar özelliği arasındaki bir karışım gibi.