MMO Albion Online Oyununu Ücretsiz İndirin

MMO Albion Online Oyununu Ücretsiz İndirin

Albion Online Ücretsiz

Albion Online Ücretsiz

Tutkulu sandbox MMO Albion Online artık oynaması ücretsiz. İstemciyi Albion Online sitesinden indirebilir ve ilk birkaç saatte uğraşmamak için arayışınıza başlayabilirsiniz. İlk birkaç saat içinde görevinize başlayabilirsiniz. Albion‘un geliştiricileri oyunu, oyuncu odaklı bir ekonomi, oyuncu liderliğindeki birlikler ve bol miktarda PvP ile “sert” bir deneyim olarak nitelendirdi.

Ücretsiz oyun lansmanının bir soru-cevap kısmında Sandbox Interactive, oyuna ödeme yapan oyuncularla ücretsiz oynayan oyuncular arasında nasıl fark olacağını ana hatlarıyla belirtti.

“Albion Online’ın iş modeli her zaman iki temele dayanıyor: Gerçek parayla veya oyun içi para birimiyle satın alınabilen Premium statü ve yalnızca makyaj amaçlı oyun içi dükkanı. Bu iş modeli oyun ücretsiz oynandığında değişmeyecek. Tek fark, oynamak için artık oyunu satın almanıza gerek kalmamanızdır.”

Anlaşıldığı üzere, “ücretsiz hesaplarda oyun oynama kısıtlaması olmayacak ve oyunun tüm alanlarında yer alınabilir.”

Ayrıca Sandbox, Specter Wolf, 1000 cold, üç günlük Premium statüsü ve oyun içi yüzüğü verecek.

Oyun zaman içinde bir parça gelişti. Amaç, birliklerin iş kurduğu ve acımasızca bölge için savaştığı, oyuncu odaklı bir evren yaratmaktı. Yeni oyuncu akışının mevcut dünya düzenini nasıl altüst edeceğini görmek ilginç olacak. Oyuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Albion Online İndir (Ücretsiz)

Ücretsiz Albion Online İndir