Monster Hunter World Kış Etkinliği PS4, Xbox One ve PC’de Başladı

Monster Hunter World Kış Etkinliği PS4, Xbox One ve PC’de Başladı

Monster Hunter World Winter Star Fest

Monster Hunter World Winter Star Fest

Monster Hunter World‘de yeni bir sezon etkinliği başladı. Winter Star Fest şu anda PS4, Xbox One ve PC’de aktif. Yeni kış temalı zırh ve diğer içeriklerin yanı sıra yeni ve geri dönen Event Quests‘in bir araya getirilmesiyle sınırlı bir süre için oyunda.

Etkinlik sırasında, Gathering Hub süsler, cicili biblolar ve diğer kış dekorasyonları ile dekore edilmiştir. Her zamankinin yerine günlük giriş bonusunuzun bir parçası olarak iki Lucky Voucher alırsınız. Capcom ayrıca oyunculara bir adet ücretsiz Winter Star Ticket veriyor.

Winter Star Tickets da günlük sınırlı sayıları kazanarak alınabilir; yeterince toplarsanız, yeni Santa temalı Orion α ve Orion zırhını hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Palico’da bir kardan adam zırh seti için Winter Star Ticket’ı da değiştirebileceksiniz. Yeni Timberland Troublemakers adlı Event Quest, saçma görünümlü Bristly Pincushion çekiçlerini yapmak için kullanabileceğiniz Bristly Crake Tickets ile ödüllendirilecek.

Buna ek olarak Capcom, Summer Twilight Fest etkinliğine özel olanlar dahil olmak üzere “neredeyse tüm” önceki Event Quests, geri getirecek ve Wiggler dümenini ile diğer eşyaları bir araya getirme şansı verecek. Tüm etkinlik programını resmi Monster Hunter World web sitesinde bulabilirsiniz.

Son olarak, tüm tesisler Winter Star Fest boyunca oyun içi ürünler satışa sunulacak ve Gathering Hub’da yeni bir sezon tabakası mevcut olacak. Capcom ayrıca hem Handler hem de Poogie’niz için yeni kışlık katlar ekledi. Winter Star Fest’in 17 Aralık’a kadar sürmesi planlanıyor.

Monster Hunter World Kış Etkinliği

Monster Hunter World Kış Etkinliği