Monster Hunter World PC Yayın Tarihi Açıklandı

Monster Hunter World PC Yayın Tarihi Açıklandı

Monster Hunter World PC

Monster Hunter World PC

Bu yılın başlarında PS4 ve Xbox One’da lansmanını takiben, Capcom, Monster Hunter World için PC çıkış tarihini duyurdu ve beklenenden daha erken geliyor. Bu sonbaharda online aksiyon RPG’nin Steam’e gelmesi bekleniyordu, ancak Capcom, 9 Ağustos’ta gelecek ay dijital mağazada çıkacağını açıkladı.

Monster Hunter World’ü lansmanından önce Steam’de satın alan oyuncular bir çift bonus eşya alacak: Origin zırh seti ve Fair Wind Charm. Standart versiyona ek olarak, oyun aynı zamanda konsol eşdeğerinde bulunan özelleştirme öğelerinin aynı çeşitlerini içeren bir Dijital Deluxe sürümünde de sunulacaktır. Bu bir dizi Samuray zırhı, üç hareket (Zen, Ninja Star ve Sumo Slap), iki etiket seti ve yeni bir yüz boya ve saç modeli seçeneği içerir.

Capcom, Monster Hunter World’ün konsol sürümlerinde yapılan güncellemelerin PC sürümüne “kademeli olarak uygulanacağını” söyledi. Oyun ayrıca konsol versiyonlarından farklı bir Event Quest programı izleyecektir, bu yüzden Capcom, hayranların oyunun resmi Twitter hesabını ve en son güncellemeler için web sitesini düzenli olarak kontrol etmelerini tavsiye ediyor.

Monster Hunter World PC Tanıtım Fragmanı

Yayın tarihi duyurusunun yanı sıra Capcom, izleyebileceğiniz Monster Hunter World için yeni bir fragman paylaştı. Yayıncı, PC versiyonunun 4K ve 60 FPS’yi destekleyeceğini de doğruladı. Monster Hunter World sistem gereksinimleri konumuzda minimum ve önerilen özellikleri bulabilirsiniz.

Monster Hunter World, 26 Ocak’ta PS4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Capcom için baştan çıkarıcı bir ticari başarı oldu ve seri için yeni bir rekor kırdı ve yayıncının en çok satan oyunu oldu. Oyun ayrıca eleştirmenlerden olumlu görüşler aldı. Bilgisayarınız için oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Monster Hunter World İndir