Monster Hunter World Yıldönümü Etkinliği Şimdi PS4, Xbox One ve PC’de Aktif

Monster Hunter World Yıldönümü Etkinliği Şimdi PS4, Xbox One ve PC’de Aktif

Monster Hunter World Yıldönümü Etkinliği

Monster Hunter World Yıldönümü Etkinliği

Monster Hunter World bu ay bir yıl önce çıkmıştı ve Capcom bu olayı özel bir oyun içi yıldönümü etkinliği ile kutluyor. Appreciation Fest, PS4, Xbox One ve PC’de devam ediyor. Zanaat için yeni bir donanım, Event Quests ve daha pek çok şey getirdi.

Appreciation Fest, 21 Şubat’a kadar devam edecek. Etkinlik boyunca, Gathering Hub balon, konfeti ve diğer parti unsurlarıyla süslenecek. Tüm tesisler ayrıca oyun içi ürün ve hizmetlerde indirimler sunacak ve özel bir değerlendirme plakası sunulacak.

Capcom, Event Quests’in geçmiş görevlerinin hemen hemen hepsinde Appreciation Fest sırasında geri döneceğini ve kaçırmış olabileceğiniz özel malzemeleri edinmeniz için bir fırsat daha sağlayacağını söylüyor. Ek olarak, Greatest Jagras gibi canavarların daha büyük ve daha korkutucu versiyonlarını içeren yeni görevler olacak. Event Quest programının tamamını Monster Hunter World web sitesinde bulabilirsiniz.

Capcom ayrıca Appreciation Fest süresince tamamlanmak üzere günlük giriş bonusları ve yeni sınırlı ödüller de sunuyor. Bunlar, avcınız için Gala Suit’i ve Palico’nuz için Star ve Star α teçhizatını yapmak için kullanabileceğiniz Appreciation Biletlerini alacak. Handler ve Poogie ayrıca etkinlik boyunca yeni festival kıyafetlerine sahip olacak.

Appreciation Fest ile ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. Bu yıl Monster Hunter World’te çok daha fazla yeni içerik var.