Mordhau İlk Haftasında 500.000 Kopya Sattı

Mordhau İlk Haftasında 500.000 Kopya Sattı

Mordhau İncelemesi

Mordhau’dan Şaşırtan Çıkış

Mordhau'dan Şaşırtan Çıkış

Ortaçağda kurgulanan çok oyunculu oyun Mordhau için iyi bir hafta oldu. Oyun 29 Nisan’da lansmanından bu yana 500.000 adet sattı.

Olağanüstü güçlü lansman, geliştiricileri de biraz şaşırttı. Mordhau’nun resmi forumlarında bir gönderide, “Hiçbirimiz bu açılışı en çılgın hayallerimizde beklemiyorduk. Bugün itibariyle, Mordhau sadece 500.000 kopya sattı ve dün 60.000 eşzamanlı oyuncunun zirvesine ulaştık. Bunlar sadece akıllara durgunluk veren rakamlar ve Mordhau’nun şu anda Steam‘de en çok oynanan oyunlar arasında olduğunu hala tam olarak anlamadık.” yazdılar.

Bu beklenmedik derecede yüksek Mordhau’nun kanlı savaş alanlarına giren oyuncu sayısı kendine has problemlerle geldi ve geliştirici Triternion lansmanının biraz sert olduğunu kabul etti. Stüdyo, sunucu performansının ilk birkaç gün için düşük olduğunu ve ödüllerle ilgili sorunların olduğunu kabul ediyor.

Ancak Triternion, büyük lansman sorunlarının çoğunu ele aldıklarını ve geri kalanı için çok çalıştıklarını söylüyor. “Altın” ve “tecrübe” kaçıran oyuncular için stüdyo, bir sonraki yamada bunun telafi edileceğini söylüyor.

Mordhau oyununu oynamak istiyorsanız sistem gereksinimlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

Mordhau Sistem Gereksinimleri

Mordhau İndir