Mortal Kombat 11, Kitana’yı Oynanabilir Karakter Olarak Açıkladı

Mortal Kombat 11, Kitana’yı Oynanabilir Karakter Olarak Açıkladı

Mortal Kombat 11 Kitana

Mortal Kombat 11 Kitana

NetherRelam’ın Mortal Kombat 11‘nin yayınlanmasına hızla yaklaştığımız için dövüşçüler nihayet gölgelerin arkasından çıkmaya başladılar. Kung Lao ve Liu Kang gibi karakterlerin ve Kollector adındaki yepyeni bir dövüşçünün duyurusunun yanı sıra, şimdi de Kitana hayranlarını sevindirecek bir haber var. Yeni bir fragman Kitana‘nın Mortal Kombat 11 listesine katılacağını gösteriyor.

Bir dakika süren fragmanda, gerçek bir oynanış, sadece tanıtım amaçlı diyebiliriz. Video gözlerin beyazlaşmasıyla başlar, ardından spikerin ne için dövüşüldüğünü söylemesiyle devam eder. Sonra biri dizi insan karanlık terkedilmiş gibi görünen bir depoda yürümeye başlar. Tabii bu kişler daha önce onaylanmış, Sub-Zero ve Raiden gibi Mortal Kombat 11 karakterlerini temsil ediyor. Daha sonra Kitana Scorpion ile dövüşe başlıyor. Uzun bir fragman olmayabilir, ama yine de dikkat çekiyor. Fragmana göz atabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Kitana Tanıtım

Mortal Kombat 11, seri yaratıcısı Ed Boon ile yapılan röportajına göre hiçbir şekilde yağma kutusu içermeyecek. Aynı röportajda Boon, Matrix’in Neo’sunun Mortal Kombat 11’de görünmeyeceğini söylerken, 25 karakterlerle başlayıp “30 gibi biteceğini” doğruladı.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da Nintendo Switch, PC, PS4 ve Xbox One’ı piyasaya sürülecek. Çıktığı zaman oyunu bilgisayarınızda oynayıp oyayamacağınızı öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak konumuza göz atın.

Mortal Kombat 11 Sistem Gereksinimleri