Mortal Kombat 11 Tam DLC Kadrosu Açıklandı – Terminator, Spawn ve Joker

Mortal Kombat 11 Tam DLC Kadrosu Açıklandı – Terminator, Spawn ve Joker

Mortal Kombat 11 DLC Kadrosu

Mortal Kombat 11 DLC Kadrosu

Gamescom 2019‘da NetherRealm Studios ve WB Games, Mortal Kombat 11‘in Kombat Pack’e gelen DLC dövüşçülerinin tam dökümünü ortaya çıkardı. Yeni kadroda, MK dövüşçüsü Sindel, Image Comic Spawn, Terminator var ve Batman’in baş düşmanı Joker MK11’de ilk kez sahneye çıkıyor. Bu karakterler daha önce de ima edilmişti. Ama şimdi ilk defa resmen görmüş olduk.

Fragman ayrıca her yeni karakter için çıkış tarihlerini paylaştı. İlginçtir, Kombat Pack‘in son karakteri Spawn 17 Mart 2020’de piyasaya sürülecek. Karakterin ilk sahnesi, MK11’in ilk çıkışından hemen hemen bir yıl sonra olacak. İşte her dövüşçünün ne zaman hazır olacağına dair tarihler.

 – Shang Tsung: Çıktı
 – Nightwolf: Çıktı
 – Terminator: 8 Ekim 2019
 – Sindel: 26 Kasım 2019
 – Joker: 28 Ocak 2020
 – Spawn: 17 Mart 2020

Mortal Kombat 11 Kombat Pack Fragman

Kombat Pack’deki bu karakterlerden ayrı olarak Shao Kahn da, MK11’de DLC dövüşçüsü olarak mevcut. Önceden bir ön sipariş bonusu olarak sunulmuştu.

2015’in Mortal Kombat X‘daki gibi, NetherRealm Mortal Kombat 11’deki mücadeleye katılmada tam bir avcı takımı için plan yaptı ve Spawn listeye katıldıktan sonra daha çok şey olacak. Şu an itibariyle, sunulan karakterler Shang Tsung ve Nightwolf. Her ikisi de oyunun başlamasından kısa bir süre sonra piyasaya sürüldü. Önceki Kombat Pack fragmanlarında adı geçen diğer karakterler Sindel ve Spawn’dı.