Mortal Shell’in Beta Sürümü Ücretsiz Olarak Epic Store\da Yayınlandı

Mortal Shell’in Beta Sürümü Ücretsiz Olarak Epic Store\da Yayınlandı

 Cold Symmetry tarafından geliştirilen ve Dark Souls benzeri bir oyun olma özelliği taşıyan Mortal Shell, Playstack tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak. Daha çıkmasına 3 ay olmasına rağmen geliştirici şirket oyunun beta sürümünü Epic Store'da ücretsiz olarak yayınladı. 

 Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Mortal Shell, Eylül 2020'de tam sürümüyle oyunseverlerin karşısına çıkması bekleniyor. Tam sürümünün yayınlanmasına 3 ay gibi bir süre olmasına rağmen geliştirici şirket Cold Symmetry, oyunun beta sürümünü Epic Store'da ücretsiz olarak yayınladı. Oyunu deneyimlemek ve merakınızı gidermek için indirebilir ve oynayabilirsiniz. 

 Harros ve Tiel karakterlerinin yerine geçeceğimiz beta sürümünde oyunu tam sürümüyle ilgili hiç bir spoiler da yemiyorsunuz. Daha çok stratejinin ön planda olacağı oyunda dövişlerde kendine has olması dikkat çekiyor. Oyunda gelecek olan herhangi bir harekete karşı tetikte olunması gerektiği belirtiliyor. Ön siparişi 49 TL olan Mortal Shell'in 6 GB'lık beta sürümünü Epic Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.