Mount Blade II: Bannerlord, Epic Games Store Üzerinden 60 TLye Satın Alınabiliyor

Mount  Blade II: Bannerlord, Epic Games Store Üzerinden 60 TLye Satın Alınabiliyor

 Türk firması TaleWorlds tarafından geliştirilen ve en sevilen Orta Çağ rol yapma oyunlarından birisi olan Mount Blade II: Bannerlord, Mount Blade serisinin dördüncü oyunu olup ana serinin üçüncü oyunudur. Diğer serilere nazaran büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştır. Ekim 2016'da Steam sayafası açılan oyun tam 4 yıl sonra 30 Mart 2020'de  PlayStation 4, Xbox One ve PC platfromları için yayınlandı. 

 Ortaçağ savaşların olduğu en sevilen oyunlardan birisi haline gelen bu yılın ilk çeyerğinde piayasaya sürülen Mount Blade II: Bannerlord, satışlarından oldukça yüksek bir hasılat elde etti. Türk oyun geliştiricilerin geliştirdiği ve yayınladığı orta çağ rol yapma oyunu ilk olarak Steam'den erken erişim ile sunuldu daha sonra Epic Games Store ve diğer platformlarda yayınlanmaya başlandı. 

 Birçok oyunu ücretsiz hale getirerek oyunseverlerin takdirini kazanan Epic Games, bu seferde sevilen Orta Çağ rol yapma oyununu büyük bir indirimle kendi mağazasında sunmaya başladı. Oyunu 60 TL gibi bir fiyat ile sahip olabiliyorsunuz. Normalde yüzde 20 indirimle satışa sunulan oyun 119,99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip durumda. Epic Games Store ise Mount Blade II: Bannerlord'u 60 TL'ye kütüphanenize ekleyebilme fırsatı sunuyor. Bunu ise Epic Games'in her oyuncuya vermiş olduğu 60 TL değerindeki Epic kuponu ile sağlayabileceğiz. 119,99 TL olan Mount Blade II: Bannerlord'ı Epic kuponu sayesinde 59.99 TL'ye satın alabileceksiniz.