Mount & Blade II: Bannerlord İçin Yeni Güncelleme Yolda

Mount & Blade II: Bannerlord İçin Yeni Güncelleme Yolda

Türk geliştirici firma TaleWorlds tarafından PC platformu için geliştirilen aksiyon-rol yapma oyunu Mount Blade II: Bannerlord, Mount Blade: Warband'in 200 yıl öncesinde geçen oyun önbölüm niteliğinde olup serinin önceki oyunları gibi strateji ve sandbox oynanışı temel almaktadır. Hala daha erken erişimde olan oyun güncelleme almaya devam etmektedir. 

Gelen güncellemeler sayesinde oyun daha iyi bir hale geliyor. Gelmesi beklenen güncellemede oyunun çevrimiçi alanına bir mod eklenecek. Bu mod içinde karşınızdaki oyuncular ile 1'e 1 düello savaşları yapılması beklenirken stratejik anlamdada iyileştirmeler yapılacak. 

Bahsettiğimiz 1vs1 ve stratejik anlamdaki güncellemelerin yanı sıra savaş haritalarında da yenilenmeler olacak. Oyunda savaşa girmek istediğinizde o bölgenin coğrafi koşullarına göre hazırlanmış haritaları görsünüz ancak bu haritalar oldukça kısıtlıdır.

Bunun üzerine Türk oyun şirketi TaleWorlds, Bannerlord haritalarını belirli bölgelre ayırarak o bölgenin arazisine, konumuna ve o konumdaki yapılara uygun bir savaş haritasına ulaşabilmenizi sağlayacak. Aynı zamanda bölgelerde kendi içinde bölümlere ayrılarak daha da detaylı hale gelecek. Bu harita güncellemesi sayesinde oyun konumunuza göre en uygun stratejik haritayı size göre oluşturarak tarafların konumunu önemli kılmaya çalışacak.