Muhtemelen Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Muhtemelen Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Raft

Çıkış Tarihi: 24 Mayıs
Geliştirici: Redbeet Interactive
Yayıncı: Axolot Games

Raft oldukça şeytani bir kırılma ile birinci şahız hayatta kalma oyunudur: Okyanusun ortasında berbat bir eski salda takılı kaldınız. Tek bir sefil plastik kanca ile başlarsınız ve bu kanca ile açık denizlerde hayatta kalmak için ihtiyaç duyacağınız kaynakları toplarsınız ve özellikle usta olmanız durumunda yaşanabilir bir yapı inşa edebilirsiniz. Daha da iyisi, oyunun çevrimiçi kooperatif oyununu desteklediği için bütün bunları arkadaşlarınızla yapabilirsiniz. Derin okyanusları keşfedeceksiniz ve keşfedilecek adalar bile var. Oyun, geçen hafta Erken Erişim’de başlatıldığından beri 2.000’den fazla yorum topladı ve şu anda Çok Olumlu bir değerlendirme de duruyor. Stüdyo, yayın programını “oldukça esnek” tutuyor, ancak oyunun “çekirdek mekaniği ve özellikleri” nin çoğu zaten orada.

Raft İndir

2. Unforeseen Incidents

Çıkış Tarihi: 24 Mayıs
Geliştirici: Backwoods Entertainment
Yayıncı: Application Systems Heidelberg

Unforeseen Incidents karmaşık, el-boyama sanat tarzı ile bir point-and-click macera gizemidir. Bir nedenden ötürü ölümcül ve gizemli bir hastalığın kaynağını araştırmak için yeterli olan tek kişi olarak duran, tamirci Harper Pendrell olarak oynuyorsunuz. Steam, “Tehlikeli bir yolculuk bekliyor ve her adımda Harper’ı tehlikeli bir fanatiklerin kabilesine yaklaştırıyor. Bilmeden önce, insanlığın geleceği için, kendisini güvenilir çoklu-aracıyla silahlı bir mücadele içinde bulur.” diye açıklıyor. Point-and-click maceralara veya etkileşimli romanlara baktığınızda neredeyse bir göz atmaya değer.

Unforeseen Incidents İndir

3. Egypt: Old Kingdom

Çıkış Tarihi: 25 Mayıs
Geliştirici: Clarus Victoria
Yayıncı: Clarus Victoria

M.Ö. 3500-2140 arasında Mısır’da büyük bir strateji belirlendi: Egypt: Old Kingdom, Eski Mısır topraklarını her türlü felaketten korumak için çalışıyor ve Horus’un enkarnasyonu olarak oynuyorsunuz. Doğal olarak, doğru kaynakları ve insan gücünü bulmak için çalışıp bazı şeyleri tasarlarken, piramitlerin yapımını da düzenleyeceksiniz. Ama sadece hepsi bu değil. İşçileri mutlu etmek için çalışmanız gerekecek ve zorlayıcı politik kararlar vermeniz gerekecek. Açıklamasında, “Savaşları kazanın ve krizleri aşın, yeni teknolojileri keşfedin, tanrılarınıza ibadet edin ve komşu kabileleri ele geçirin. Eski krallara Alt ve Üst Mısır’ı birleştirmeye, istikrarlı bir ekonomi inşa etmeye ve Büyük Piramitleri dikmeye yardım edecek kadar bilginiz var mı?” diyor. Eğelenceli gibi görünüyor.

Egypt: Old Kingdom İndir

4. Slipstream

Çıkış Tarihi: 22 Mayıs
Geliştirici: ansdor
Yayıncı: ansdor

Geçen hafta Horizon Chase Turbo’nun piyasaya sürülmesinin ardından Slipstream, 90’larda piyasaya sürülebilecek gibi görünen retro bir yarış oyunudur. Fragmanı izleyince pas geçelim diyebilirsiniz. Ancak Slipstream sprite’ı kullanıyor ve “psuedo-3D” oyunudur, yani 2D grafikler üç boyutlu görünmek için manipüle edilmiştir. Arcade, Quick Race ve Gran Prix’in yanı sıra beş araba modeli de dahil olmak üzere 20 parça, üç oyun modu var. Şu anda oyunda olmasa da, stüdyo Ansdor dört oyunculu yerel rakip oyun yanı sıra bir parça editörü getirmeyi planlıyor. Bir arcade racer ile geçmişe dönmek isterseniz, bu oldukça iyi gözüküyor.

Slipstream İndir

5. Siralim 3

Çıkış Tarihi: 26 Mayıs
Geliştirici: Thylacine Studios
Yayıncı: Thylacine Studios LLC

Bu, sevilen Pokemon oyunlarının ayarında mekanik olarak karmaşık bir canavar toplama RPG’si yapan popüler Siralim serisinin üçüncü oyunudur. Toplamak, yetiştirmek ve düşmanlarınıza karşı koymak için 700 farklı canavar var ve tüm zindanlar 15 farklı stilde ustalıkla üretiliyor. Thylacine Studios’taki içerik oluşturuculara göre, bu oyunun sonsuz bir tekrar edilebilirliği var ve muhtemelen 100 saatlik işaretin ardından bir şeyler keşfetmeye devam edeceksiniz. Önceki Siralim oyunlarında olduğu gibi, bu üçüncü oyun Erken Erişim’e başladı.

Siralim 3 İndir