Muhtemelen Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Muhtemelen Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Equilinox

Çıkış Tarihi: 24 Kasım
Geliştirici: ThinMatrix

Equilinox ekosistemlerin oluşturulması ve beslenmesine odaklanan bir doğa simülatörüdür. Sandbox dünyasına herhangi bir eski bitkiyi veya hayvanı çalmak serbestken, seçimler daha büyük resmi etkileyecektir. Oyunun geliştiricileri, “Her bitki ve hayvanın kendi yaşam döngüsü, davranışları ve gereksinimleri vardır, bu yüzden her türün çevresiyle tatmin olduğundan, yeterli kaynağa sahip olduğundan ve ekosistemlerin dengeli olduğundan emin olmalısınız.” diyor. Bitkisel yaşam, bitki ve hayvan türünüzün özelliklerini daha olumlu uçlara dönüştürmek için harcayabileceğiniz puan kazandırır.

Equilinox İndir

2. Das Geisterschiff

Çıkış Tarihi: 21 Kasım
Geliştirici: Radical Fish Games

Das Geistershiff (Almanca ‘Hayalet Gemi’) uğursuz wireframe grafikleri ile retro tarzı, cyberpunk temalı zindan paletli bir oyundur. Oyuncu, sürekli savaşa kilitlenmiş iki dominant megacorptan birine ait bir mecha pilotudur. Steam açıklamasında oyunun “şifa yok, cephane toplama yok, merhamet yok” olduğu yazıyor ve görünüşe göre hayatta kalma dehşetinin bir yönü var. Oyunun Steam’de henüz bir yorumu yok, ancak ücretsiz bir demosu var ve umut verici görünüyor.

Das Geisterschiff İndir

3. Maia

Çıkış Tarihi: 24 Kasım
Geliştirici: Simon Roth

Bir hardcore bilimkurgu kolonisi bina oyunu, Maia bir süre için Erken Erişim oldu ama geçen hafta sürüm 1.0 ile başlatıldı. Mai gezegenindeki bir koloninin lideri olarak, misafirperverlikten uzak bir ortamda bir yaşam kurmanız gerekecek: “insanlara zehirli, ama yeni hayatla dolu”. Yani, koloni kurmaya ek olarak, hayatta kalmaya da odaklanacaksınız ve aynı zamanda madenler için maden yardımcısına yardım edebilecek bir AI robotunun oluşturulmasını ve bakımını yapacaksınız. Bu çok etkileyici bir detay gibi görünüyor.

Maia İndir

4. Storm Boy

Çıkış Tarihi: 20 Kasım
Geliştirici: Blowfish Studios

Storm Boy, Avustralyalı romancı Colin Thiele’nin aynı isimli romanına dayanan bir 2D anlatı macera oyunudur. Avustralya’nın güney sahillerinde yer alan Storm Boy ve onun pelikan yardımcısı Mr Percival’a işlerini yaparken bir grup şiddet içermeyen görevleri yerine getiriyorsunuz: pelikanları beslemek, avlanmak, yelken açmak, kum çizimi ve daha fazlası. Bu oyunun ne kadar çekici olduğunu Storm Boy’u okumamış birine söylemek zor. Denemeye değer.

Storm Boy İndir

5. Element: Space

Çıkış Tarihi: 21 Kasım
Geliştirici: Sixth Vowel

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim olarak başlatılan Element: Space, bir bilim kurgu paletine sahip sıra tabanlı bir taktik RPG. Oyunun kahramanı (ve “haydut kaptanı”) Christopher Pietham, galaksiler arası terörist ağı Tempest’i yok etme görevinde. Bunu yapmak için o ve ekibi Sixth Vowel adlı bir güç kullanacaklardır. Görünüşe göre ses, ışık ve maddeyi manipüle etmenizi sağlar.

Element: Space İndir