Nasıl Ücretsiz YouTube Videoları İndirilir?

Nasıl Ücretsiz YouTube Videoları İndirilir?

Ücretsiz YouTube Videosu İndirme

Ücretsiz YouTube Videosu İndirme

YouTube’dan video indirmek, İnternet bağlantısı olmadan izleyebileceğiniz anlamına gelir. Bu sayede, kendinizi güvenilir 4G veya Wi-Fi kullanmadan uçaklarda, trenlerde ve gezilerde eğlendirmek için idealdir.

Sınırlı veri alanı için bir mobil hafıza planınız varsa da, videoları indirmek harikadır. Evinizdeki Wi-Fi’yi kullanarak bunları telefonunuza yükleyebilir ve internet olmadığı zamanlar izleyebilirsiniz.

YouTube ve diğer video barındırma sitelerinin videolarını indirmek şaşırtıcı derecede kolay ve bunu ücretsiz yapabilirsiniz. YouTube’un kendisi, videoları (hem masaüstü hem de mobil) indirmek için bazı araçlar sağlar. Ayrıca, işi yapabilecek üçüncü taraf araçları da vardır.

Bazı bilgilendirmeler yapmakta fayda var. YouTube videolarını indirmek için üçüncü taraf uygulamalarını kullanmak, Youtube’un hizmet şartlarına aykırıdır. Bu, videoları yalnızca sunucularından doğrudan aktarabileceğinizi belirtir. YouTube videolarını indirmek, telif hakkı sahibinden izin almadıkça, kamuya açık bir alanda bulunmadığınız veya videonun sahibi kendiniz olmadığınız sürece sizi potansiyel telif hakkı ihlaline sokar.

Bununla birlikte, YouTube, web hizmeti ve kendi uygulamaları aracılığıyla video indirmek için bazı yollar sunuyor. Bu yazımızda, bunu nasıl yapacağınızı açıklayacağız ve iPhone, Android, Mac ve PC için kullanılabilen diğer seçenekleri inceleyeceğiz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza uygun konuyu seçebilirsiniz.

PC için YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

Android için YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

iPhone için YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

Mac için YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

YouTube videoları için hangi formatı seçmeniz gerektiği ve video kalitesini nasıl ayarlayacağınız ile ilgili daha fazla bilgi istiyorsanız YouTube Video Formatı ve Kalitesi konumuza göz atabilirsiniz.