Need for Speed bu yıl offline bir ‘tek oyunculu deneyimi’ ile geri dönecek

Need for Speed bu yıl offline bir ‘tek oyunculu deneyimi’ ile geri dönecek

Dürüst olacağım – Need for Speed ile bu günlerde olan biteni tam olarak takip edemiyorum. Serideki en yeni girdi, yalnızca Mart 2016’da Origin’e düşen Need for Speed adı verilen bir “yeniden başlatma”. İncelemelerde yalnızca sıkıcı değil aynı zamanda bazı yakıt olgularından da yoksun bir oyun deniyor.

Bugün, stüdyo “özelleştirme, çevrimdışı deneyim ve 2017 için neler beklemeliyiz” konusundaki yeni bir güncelleme yayınladı.

Stüdyo, ‘’Özelleştirme, bunu seviyoruz, bunu seviyorsunuz, herkes seviyor, sevmemek elde mi? Need for Speed serisi içinde bir eve sahip olma özelleştirmesi konusundaki kararlılığımızdan emin olabilirsiniz. Bu, çok uzun sürmeyecek ve bir sonraki oyuna ve ötesine ilerlediğimiz her zamanki kadar güçlü bir rol oynayacak. Need for Speed serisi içinde bir eve sahip olma özelleştirmesi konusundaki kararlılığımızdan emin olabilirsiniz. Bu, çok uzun sürmeyecek ve bir sonraki oyuna ve ötesine ilerlediğimizde güçlü bir rol oynayacak “diye yazdı.

Ghost Games, bir önceki oyunun aksine, oyunun kalıcı bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayacağını teyit ederek, aslında yararlı bir detay ayrıntısını paylaştı. Bundan sonra, bir sonraki Need for Speed için piyasaya çıkma günü geldiğinde, tek bir oyuncu deneyimini tamamen çevrimdışı olarak oynayabileceksiniz. Siz sormadan önce söyleyelim aynı zamanda oyunu da duraklatabileceksiniz anlamına geliyor.

Ghost Games aynı zamanda yeni NFS’nin “2017 yılının sonuna kadar” çıkmış olacağına söz verdi. Bir önceki Need for Speed, Kasım 2015’te planlandığı şekilde konsollarda çıktı ancak bilgisayarın piyasaya sürülmesi taa Mart 2016’ya ertelenmişti. Stüdyodaki son değişiklikler de ilerleme üzerinde bir etki yaratabilir: Need for Speed ve 2013’teki NFS: Rivals’in yaratıcı direktörü Craig Sullivan, Amazon Oyun Stüdyolarında aynı rolü almak için stüdyoyu bu ayın başlarında terk etti.