Need for Speed Payback Çıkış Tarihi Yayınlandı!

Need for Speed Payback Çıkış Tarihi Yayınlandı!

EA Games’in söz verdiği gibi dün ilk tanıtımını gerçekleştiren Need for Speed serisinin yeni oyunu olan Need for Speed Payback oyununa dair bir çıkış tarihi verildi. Peki oyun ne zaman çıkacak, ne zaman oynayabileceğiz?

Ghost Games tarafından geliştirilen Need for Speed Payback oyununu PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında 10 Kasım 2017 tarihinde raflarda göreceğiz. Ancak diğer oyunlarda olduğu gibi Need for Speed serisinin yeni oyunu olan Need For Speed Payback’i ön sipariş ile satın alacak olursanız oyunun size çeşitli armağanları olacak. 

Oyunu ön siparişten alacaklar  Platinum Car Pack ek paketine sahip olacak. Peki bu pakette ne var diye soracak olursanız pakette, Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 ve Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016 araçları bulunuyor. Ön siparişten Deluxe Edition’u satın alacaklar da paketle birlikte oyunu daha erken bir tarihte oynayabilecekler. Peki ne kadar erken?

Oyunun Deluxe Edition versiyonunu ön siparişten alan oyuncular oyunu oynamaya 7 Kasım tarihinde başlayacaklar. Yani oyunu 3 gün erken oynayacaklar. Bu da bariz bir şekilde Deluxe Edition oyuncularını avantajlı kılıyor.