Need for Speed Payback Türkiye fiyatı belli oldu!

Need for Speed Payback Türkiye fiyatı belli oldu!

Dün duyurulmasına rağmen bütün oyunseverleri heyecanlandırmayı başarmış olan Need for Speed serisine renk katacak Need for Speed Payback önceki haberlerde bahsettiğimiz gibi seride 3 karakteri kontrol edebileceğimiz ilk oyun olmasıyla birlikte grafiksel olarak gerçekten oldukça etkili gözüküyor.

Xbox Store, PlayStation Store ve Origin üzerinden ön satışta olan oyunun raflarda yerini almasıyla oyunun fiyatı hakkında ilk detayları öğrendik. Dilerseniz gelin seriye renk katacak olan Need for Speed Payback’in fiyatını inceleyelim.

Need for Speed Payback oyunu şuanda Origin platformunda oyunun normal sürümü 238 TL gibi bir fiyatla satılıyor. Tabikide oyunun diğer sürümleri için ekstra bir fiyat ödeyeceksiniz.

Eğer oyunun Deluxe Edition sürümünü satın almak isteyenler PC platformunda Deluxe Edition sürümüne 317 TL gibi bir fiyat ile sahip olabilirsiniz. 

Oyunun PlayStation 4 üzerindeki fiyatına göz atacak olursak,  PC sürümünden her zamanki gibi fiyat biraz daha kabarık. Çok mu kabarık? Tabikide hayır. Oyunun PlayStation 4 sürümü PC sürüme göre 31 TL daha fazla, yani 269 TL gibi bir fiyata satılmakta. Oyunun Deluxe Edition sürümü ise 309 TL. 

Evet, tahminimce sizin de dikkatinizi çeken bir durum söz konusu: Oyunun PC platformundaki Deluxe Edition sürümü PlayStation platformuna göre daha pahalı. Neden olduğuna dair şuanda bir bilgiye sahip değiliz. Elbette gerekli bir açıklaması vardır.

Oyunun Xbox One platformundaki fiyatına göz atacak olursak, oyun 269 TL değerinde satılıyor. Oyunun Deluxe Edition sürümü ise 328 TL gibi bir fiyata satışta. Eğer EA Access üyesiyseniz oyunu 242 TL ödeyerek alabiliyorsunuz.