Need for Speed Payback videosu GTA V ile tekrardan yapıldı!

Need for Speed Payback videosu GTA V ile tekrardan yapıldı!

Geçtiğimiz günlerde, yani tam olarak 2 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan muhteşem videosuyla Need for Speed Payback duyurulmuştu. Neredeyse tüm Need for Speed hayranlarını heyecanlandıran duyuru videosu GTA V ile tekrardan yapıldı. Evet, neredeyse tüm yeni oyunların çıkış videolarını GTA V üzerinden tekrardan yapan YouTube içerik üreticisi Need for Speed Payback’i de es geçmedi. Videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Fakat biz haberin devamında unutanlar veya bilmeyenler için oyunun büyük detayların üzerinden tekrardan geçeceğiz.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde açtığımız bir konuda oyunun fiyatından bahsetmiştik. Fakat bilmeyenler veya unutanlar için oyunun fiyatlarından tekrardan bahsedeceğiz. Oyun, Origin platformunda 238 TL fiyat etiketiyle satışta. Oyunun Deluxe Edition sürümü ise 317 TL.

Oyunun konsollardaki fiyatları ise PS 4 ve Xbox One platformlarında normal sürüm fiyatı 269 TL. Fakat PS 4 sahipleri Deluxe Edition sürümünü almak isterlerse 309 TL ödeyecekken Xbox One sahipleri oyunun Deluxe Edition sürümü için 328 TL ödeyecekler.

Evet oyunun fiyatı bu şekilde. Fiyatın yanı sıra Need for Speed Payback oyunu, Need for Speed serisinde 3 karakteri kontrol edebileceğimiz ilk oyun olacak. Ayrıca oyunun Fortune Valley üzerinde geçeceğini de belirtelim.