Nidalee ct, Nidalee Counter, Nidalee Counterları – Nidalee’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Nidalee ct, Nidalee Counter, Nidalee Counterları – Nidalee’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Nidalee Counter

 Nidalee Counter

Nidalee counter (Nidalee ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Nidalee Yabani Avcı; Ormanın en derininde yetişen Nidalee, iradeyle vahşi bir pumaya dönüşebilen usta bir iz sürücüdür. Ne tamamen insan, ne de hayvan olan Nidalee, topraklarını herhangi bir işgalciden, dikkatlice yerleştirilmiş tuzaklar ve yetenekli mızrak atışlarıyla korur. Sakatladığı avının üzerine kedi suretiyle atılışından hayatta kalan şanslı azınlık, keskin içgüdüleri ve hatta daha keskin pençeleri olan kadının masallarını anlatır.

Öncelikle LoL karakteri Nidalee’in yeteneklerini hatırlayalım.

Nidalee Yetenekler

Kolaçan
Çalı içindeyken Nidalee’nin Hareket Hızı 2 saniyeliğine % 10 artar, 1400 mezilde görünür düşman şampiyonlarına karşı % 30’a çıkar.

Mızrak Atışı / Yere Ser
İnsan formunda Nidalee, hedefine uçarken hasar veren çivili bir mızrak atar. Bir puma olarak, bir sonraki saldırısı hedefinde ölümcül bir yara açar; hedefin canı ne kadar azsa, o kadar çok hasar alır.

Vahşi Pusu / Atıl
İnsan formunda Nidalee, yakalandığı zaman, hedeflerine zarar veren ve görülür hale getiren bir tuzak kurar. Bir puma olarak, indiği alana hasar veren belli bir yöne doğru atlayış yapar.

İlkel Güdü / Pençele
İnsan formunda, Nidalee müttefiklerini iyileştirmek ve kısa bir süreliğine onlara Saldırı Hızı kazandırmak için pumanın ruhunu çağırır. Bir puma olarak, önündeki düşmanlara hasar verecek bir yöne doğru pençe atar.

Puma Sureti
Nidalee yeni yetenekler kazanarak bir puma haline dönüşür.

Nidalee Counterlar’ına (Nidalee ct) bir göz atalım.
Nidalee ct, Nidalee Counter, Nidalee Counterları:

Nidalee’e Karşı İyi Olan Rakipler

Nidalee'e Karşı İyi Olan Rakipler

Nidalee’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Nidalee'e Karşı Kötü Olan Rakipler