Ninja 2021'de Hangi Monitörü Kullanıyor?

Ninja 2021'de Hangi Monitörü Kullanıyor?

Piyasada çok sayıda oyun monitörü bulunduğundan, deneyimsiz bir oyuncunun en iyiyi diğerlerinden ayırt etmesi neredeyse çok kafa karıştırıcı hale gelmektedir.

Bu nedenle, çoğu kullanıcı genellikle Ninja gibi profesyonel oyunucların kullandıkları ürünleri kullanmak isterler. Ninja gibi profesyonel oyuncuların fps oyunlarındaki başarıları, birçok kullanıcı için örnek oyuncu haline geldi.

Oyunlarda şüphesiz beceriler ve deneyim çok önemlidir, ancak doğru donanıma sahip olmak da önemlidir. Bu yüzden Ninja gibi profesyonel oyuncular aksesuarlarını özenle seçerler.

Bu yazıda Ninja'nın her zaman oyunlarını oynamayı tercih ettiği favori monitörünü göreceğiz ve hangi faktörlerin onu dünyanın her yerinde Ninja gibi profesyoneller tarafından aranır hale getirdiğini anlayacağız.

Ninja Hangi Monitörü Kullanıyor?

Ninja, Dell Alienware 25 kullanıyor. Dell Alienware monitör bir süredir piyasada. Diğerlerinden daha hızlı, daha parlak ve oldukça duyarlı.

Monitörün daha neler sunabileceğine bir göz atalım.

Peki Ninja'yı Neden Dell Alienware 25'i Seçti?

Ninja'nın neden Dell Alienware 25'i diğerlerine tercih ettiğini uzun uzun tartışacağız . Yüksek yenileme hızları, panel kalitesi, donanım desteği veya kusursuz bağlantı açısından özelliklerine özgü bir şey olmalı.

Hız Aşırtma Olmadan Yüksek Yenileme Hızına Ulaşın

Herhangi bir profesyonel oyuncunun monitörde bakacağı ilk şey yenileme hızıdır. Yenileme hızı 50-75 Hz arasında en standart monitör yalan Alienware 25 240 Hz'e kadar sağlama potansiyeline sahiptir.

Ancak daha yüksek bir yenileme hızı, Ninja gibi profesyonel bir oyuncunun dikkatini çekmek için yeterli değil.

60 HZ'den daha yüksek yenileme hızları elde etmek için, oyuncular genellikle rüzgara karşı dikkatli bir şekilde monitörlerini overclock etmek zorunda kalırlar.

Ancak Alienware 25, monitörünüzde hız aşırtmadan 240 HZ'ye kadar hız elde etmenizi sağlar.

Etkileyici FHD TN Panel 

Dünya UHD monitörler üzerinde kafa yorarken, ninja Alienware 25'in 1080p TN ekranına takılıp kalıyor.

Teknik olarak, monitöre yakın oturmak ve sürekli ekrandan başlamak, 4k ve 1080p görüntüler arasındaki görsel farkı fark etmeniz için neredeyse hiç yer bırakmadı.

Ayrıca monitör mükemmel beyazlar ve daha derin siyahlar sergiliyor. 1000:1 kontrast oranı sayesinde ekran renk üretimi konusunda sizi hayal kırıklığına uğratmıyor.

Gelişmiş G-sync ve Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ULMB) desteği 

Monitör, monitörün 'statik yenileme hızını', sisteminizin GPU'su ile eşleşmesi için 'değişken'e dönüştüren NVidia G-sync teknolojisi ile birlikte gelir.

Detaylandırmak gerekirse, yüksek fps GPU'nuz olmadıkça, bir monitörün yenileme hızı tek başına size daha akıcı bir oyun sunamaz.

Sadece bu da değil, monitördeki yenileme hızı sabit kalırken GPU da değişken fps üretir.

Sonuç olarak, yüksek yenileme hızı monitörüne rağmen kullanıcılar sonuçları göremez.

G-sync'in yaptığı, hem monitörü hem de GPU'yu bir araya getirerek size en iyi tepki veren oyun deneyimini sağlamasıdır.

Parlama Önleyici Teknolojili Çerçevesiz Ekran

Alienware 25, üstte 5 mm ve altta 14 mm dar bir çerçeveyle gelir. Boyut, piyasada bulabileceğiniz kadar çerçevesizdir.

Bunun da ötesinde, monitörü bir kez başlattığınızda, çerçeveyi neredeyse hiç fark etmeyeceksiniz – cidden, gerçekten şık.

Ayrıca, mükemmel ışık reddi sağlayan ve kristal netliğinde ve grensiz bir resim sunan parlama önleyici bir katmanla birlikte gelir.

Sağlam ve Uzun Ömürlü Bir Yapı

Monitör, ince ve eğimsiz bir tasarıma sahip sağlam bir metal gövde ile birlikte gelir.

Bir masaya koyarken, monitör güçlü bir tutuşa sahiptir, bu da zorlu oyun sırasında masayı çok fazla hareket ettirdiğinizde düşme şansınızı en aza indirir.

Ayrıca, monitör konumunda manevra yapmak kolay görünüyor. Paneli geniş bir aralıkta yukarı ve aşağı kaydırabilirsiniz.

Aynı şekilde, monitör geriye doğru 25 dereceye ve öne %5'e kadar iyi bir eğim sunuyor. Bu arada, dönüşte bazı kısıtlamalar var, yani her iki tarafta 20 dereceye kadar.

Mükemmel Oyun Ortamını Yaratan Büyüleyici Aydınlatma

Görsel görünüm, bir oyun monitörünün güçlü bir satın alma faktörü olmaya devam ediyor. Monitör, sağ üst köşede amiral gemisi bir uzaylı sembolü ile arkada üç ışık çubuğu ile birlikte gelir.

Ayrıca OSD için 20'den fazla renk seçeneği elde edersiniz.

Sorunsuz Bağlantı için entegre HDMI, USB 3.0 ve ses çıkışı

Monitör, HDMI girişi aracılığıyla ekran bağlantı noktasına sorunsuz bağlantı sunan en yeni G-sync modülüyle entegre edilmiştir.

Bunun dışında monitörde bir adet yukarı akış ve dört adet aşağı akış USB 3.0 bağlantı noktası bulunur.

Ne yazık ki, üretici monitörde herhangi bir yerleşik hoparlör içermiyor. Ancak, kulaklıklarınızı veya ev sinema sisteminizi bağlamak için ses çıkışını kullanabilirsiniz.

Çözüm

Çoğu insan IPS panellere bayılırken, yalnızca Ninja gibi profesyoneller bir TN panelinin gerçek değerini bilir. Olağanüstü yenileme hızlarından gelişmiş G-sync ve ULMB desteğine kadar Alienware 25 Monitör, bir oyun monitöründe ihtiyacınız olan her şeydir. Uygun fiyatı göz önüne alındığında, Ninja'nın kararına kesinlikle katılıyoruz.