Nintendo Switch Gelecek Hafta Üç NES Oyunu Ekliyor

Nintendo Switch Gelecek Hafta Üç NES Oyunu Ekliyor

Nintendo Switch NES Oyunları

Nintendo Switch NES Oyunları

Nintendo Switch Online hizmetine abone olmanızın avantajlarından biri, klasik NES oyunlarının büyüyen bir kütüphanesine erişimdir. Nintendo, geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürüldüğünden beri her ay hizmet için yeni oyunlar yayınlıyor ve şimdi şirket, başka bir partinin bir sonraki hafta geleceğini doğruladı.

12 Aralık Çarşamba günü hizmete üç klasik NES oyunu geliyor. Bu ayın planları düşen blok bulmaca oyunu Wario’s Woods, bilinen meydan okuma sidescroller Ninja Gaiden ve bulmaca macera oyunu Adventures of Lolo‘dan oluşur. Fragmanda onlara göz atabilirsiniz.

Bu, Nintendo’nun başlatıldığından beri hizmete eklediği NES oyunlarının üçüncü partisidir. Ekim ayında yapılan güncellemede NES Open, Super Dodge Ball ve Solomon’s Key kütüphaneye getirildi. Metroid, TwinBee ve Mighty Bomb Jack ise Kasım ayında geldi. Aralık’ın eklemeleri ile birlikte Switch‘de 30 NES oyunu olacak.

Her ay eklenen üç yeni oyun üzerine, şu ana kadar NES oyunlarının her partisi ek bir sürprizle geliyor; kütüphanede bir oyun için özel bir save data (veri kaydetme). Nintendo, Ekim ayında, The Legend of Zelda versiyonunu ekledi; bu, oyuncuların Link’in tüm silah cephanelerine ve bir ton Rupee’ye girişini sağlarken, kasım ayında yapılan güncellemede, tamamen yükseltilmiş bir gemi ile sizi başlatan özel Gradius kaydı sağlandı.

Nintendo, NES oyunlarının son partisi ile başka bir özel oyun kaydının gelip gelmeyeceğini teyit etmemiş olsa da, şirket daha önce “hayran favori oyunlarına yeni eğlence giriş noktaları” geleceğine değindi. Bu yüzden önümüzdeki hafta başka bir sürpriz ekleme göreceğiz. Şirket ayrıca, 2019 Ocak ayında daha fazla NES oyununun ekleneceğini, ancak bir sonraki oyunların ne olacağını açıklamayacağını da söyledi.