Nintendo Switch için Yeni Contra Oyunu Rogue Corps Açıklandı

Nintendo Switch için Yeni Contra Oyunu Rogue Corps Açıklandı

Contra: Hard Corps

Contra: Hard Corps

Klasik nişancı serisi Contra, Contra: Rogue Corps adlı yeni bir Nintendo Switch oyunu ile bu yıl konsollara geri dönüyor. Nintendo’nun E3 2019 brifingi sırasında açıklanan Rogues, yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla ve yandan sunulan anları da içeren üçüncü şahıs bir oyun.

Bir tür cyborg pandası, Ms. Harakiri adında bir katana kullanan kadın ve “The Gentleman” adında büyük bir böcek olan karakterleri Kaiser ile tanıştırıldık. 4 oyuncu çevrimiçi ve yerel çok oyunculu ile diğer insanlarla birlikte savaşabilir veya yalnız oynayabilirsiniz. İlk fragmanı izleyebilirsiniz.

Contra serisi 1987’de çıkış yaptı ve o zamandan beri Konami yeni oyunlar çıkarmaya devam etti, ancak son yıllarda sürümler yavaşladı. 2011’deki Hard Corps: Uprising, serideki en son bölümdür ve Sega Genesis için Contra: Hard Corps prequel olmuştur.

Contra Rogue Corps, 24 Eylül 2019’da piyasaya sürülecek. Bu aynı zamanda, serinin geçmişinden bir dizi oyunu bir araya getiren yeni bir Contra Anniversary Collection olduğunu da ortaya çıkardı. Switch’in Eshop’undaki oyunlar arasında görebilirsiniz.

Contra: Hard Corps Fragmanı