Nintendo Switch Online ve Güncelleme 6.0 Çıktı

Nintendo Switch Online ve Güncelleme 6.0 Çıktı

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

En son Nintendo Switch güncellemesi geldi ve bu kayda değer. Güncelleme 6.0 şimdi çıktı ve uzun zamandır beklenen Nintendo Switch Online hizmetini ve ilgili işlevlerini ekler. En önemlisi, artık birçok oyunu çevrimiçi oynamak için bir Switch Online üyeliğine ihtiyacınız var.

Çevrimiçi üyeliğiniz aynı zamanda uyumlu oyunlar için bulut tasarruflarına da sahip oluyor, bu da güzel. Yeni çevrimiçi işlevselliğin dışında, Güncelleme 6.0 altı yeni Captain Toad simgelerini ekliyor. Artık sosyal medyaya dört ekran görüntüsü gönderebilirsiniz.

Güncelleme 6.0 ile önemli bir özellik kaldırıldı. Artık yeni güncellemeden sonra Nintendo Hesabınızın Switch kullanıcı profilinizle bağlantısını kaldıramazsınız. Nintendo‘nun web sitesinde yayınlanan tam 6.0 yama notlarına buradan bakabilirsiniz.

Nintendo Switch Online, ücretsiz bir deneme haftası sunar; ücretsiz denemeden sonra iptal etmezseniz ücretlendirilirsiniz. Bir ay için 4 dolar, üç aylık bir süre için 8 dolar ve 12 aylık bir süre için 20 dolar. Ayrıca 35 dolara 12 aylık bir aile planı alabilirsiniz.