Nintendo Switch Uygulama Güncellemesi

Nintendo Switch Uygulama Güncellemesi

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Nintendo Switch Online uygulaması, Temmuz ayında mobil olarak başlatıldı; böylece çevrimiçi arkadaşlarınızla sohbet edebilecek ve insanları Splatoon 2’de eşleşmeleri için davet edebileceksiniz. Ancak, büyük bir sorunla başladı: telefonunuzu kilitlememenizi ve uygulamanın açık kalması gerekiyor, aksi takdirde arkadaşlarınızla konuşamazsınız. 

Şimdi, uygulama, telefon ekranınızı kilitlemenize veya diğer uygulamaları kullanmanıza ve arkadaşlarınızla sohbet etmeye devam etmenize izin vermek için hem iOS hem de Android‘de güncellendi. Güncelleme 1.1.0’ın düzeltme eki notları “Şimdi diğer uygulamalar açıldığında Sesli sohbet devam edecek… [ve] uyku modunda” şeklindedir. Ancak Nintendo, Android 6.0 veya daha yeni bir sürümü çalıştıran cihazların, güç tasarrufu modunu açtığınızda uygulamada değilken sohbet etmeye devam etmenize izin vermeyeceğini belirtiyor. Şirket, bu kullanıcıların uygulamanın ayarlarında pil optimizasyonunu devre dışı bırakmasını öneriyor. 

Şimdilik, Nintendo Switch Online Uygulaması ücretsiz kalıyor ancak Switch‘in çevrimiçi hizmeti 2018’de tam olarak başlatıldığında yılda 20 $/€ 20 abonelik ücreti ödemeniz gerekecek. Çevrimiçi çok oyunculu erişim ve sesli sohbet dahildir. Ayrıca Super Mario Bros 3, Balloon Fight ve Dr. Mario gibi klasik oyunları indirmeye başlayabilirsiniz.