Nioh 2 Yeni Fragmanı ve Kapalı Alfa Testi Açıklandı

Nioh 2 Yeni Fragmanı ve Kapalı Alfa Testi Açıklandı

Nioh 2

Nioh 2

Geliştirici Team Ninja, Nioh 2 hakkında bazı yeni bilgilerle geri döndü. Bu kez Tokyo merkezli stüdyo yaklaşmakta olan hack ‘n’ slash oyunu için kapalı bir alfa ayrıntılarını gösteren yeni bir fragman duyurdu.

Kapalı alfa fragmanı hepsi aynı görüntü ve ikonografiyle Nioh’a çok benziyor. Bununla birlikte, yeni bir şey karakterdeki değişimdir. Oynanabilir erkek samurayların yanı sıra, bir kadın samurayın fragman boyunca yokai ile savaş yaptıklarını görüyoruz. Fragmanın ilerleyen bölümlerinde oynanabilir karakterler, farklı formlar ve hareketli setler gibi görünen şeylerle kendilerini Yokai’ye dönüştürür, bu da Nioh 2’nin oyuncuların savaşta kullanabileceği bir tür dönüşüm durumu göstereceğini ileri sürer. Oyun ayrıca daha uzun, nodachi tarzı bir bıçak, çift korumalı mihverler, bir naginata ve daha fazlasını içeren birçok yeni silah içeriyor gibi görünüyor. Kapalı alfa fragmanını kontrol edebilirsiniz.

Fragmanın belirttiği gibi, Nioh 2’nin kapalı alfası 25 Mayıs Cumartesi günü başlayıp 2 Haziran Pazar günü sona erecek bir hafta boyunca devam edecek. Ne yazık ki, davet istemek için herhangi birşey yok gibi görünüyor. Resmi Team Ninja Twitter hesabının bir tweetine göre, “Bazı PS4 kullanıcıları, geliştirme için geri bildirim toplamak üzere Nioh 2 kapalı alfaya davet ediliyor.” Team Ninja, PS4 kullanıcılarına erişim izni verildiğini nasıl bildireceğini netleştirmedi ve stüdyoda alfa genişletme planları bulunmuyor.

Nioh 2, Sony’nin E3 2018 basın toplantısı sırasında açıklandı. Üst kısımdaki kısa tanıtım, birkaç yokai’ye karşı savunma yapmadan önce bataklık alana kaçan yaralı bir samurayı gösteriyor. Yaralara yenik düştükten sonra, samuray dizlerinin üstüne düşer, bu noktada alnında boynuzları büyür ve her ikisini de kafatasından çekerek altındaki şeytanı açığa çıkarır.