Nisan 2019 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Nisan 2019 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS4 Oyunları

Ücretsiz PS4 Oyunları

Mart ayının son günlerindeyiz, bu PlayStation Plus üyeleri için iki şey anlamına geliyor: Mart’ın ücretsiz PS4 oyunları yakında yok olacak ve Nisan ayında indirilecek iki ücretsiz oyun daha olacak. Maalesef, PS3 ve Vita oyunları artık aylık paketin bir parçası değil ve en yeni ücretsiz oyunlar da Mart ayındakiler kadar kaliteli değil. Nisan’ın PS Plus oyunları The Surge ve Conan Exiles’tır ve 2 Nisan’dan itibaren indirmeye hazır olacaklar.

The Surge, Dark Souls serisinden yoğun bir şekilde esinlenilmiş bir bilim kurgu RPG’dir. Dünyanın savaş ve hastalıklar tarafından perişan edildiği acımasız, distopik bir gelecekte gerçekleşir. Robotlar ve klonlar işgücünün çoğunluğunu oluşturuyor, bu yüzden kalan insanlar hız ve gücü artırmada kendilerine implant takarken hayatta kalmak için savaşmalıdır.

Conan Exiles ise, Barbar Conan’ın evreninde geçen açık dünya hayatta kalma macerasıdır. Conan tarafından kurtarılmış ve şimdi The Exiled Lands olarak bilinen zor dünyayı keşfetmesi gereken özelleştirilebilir bir karakter olarak oynuyorsunuz. Kaynak toplama, ürün hazırlama ve barınak inşa etme, hayatta kalma arayışınızda etkili olur.

Bu oyunların her ikisi de tamamen ücretsizdir, bu nedenle size ilginç geliyorsa, gelecek ay hazır olduklarında bunları indirip deneyebilirsiniz. Bu arada, Mart ayının ücretsiz PS Plus oyunlarını 2 Nisan’a kadar indirebilirsiniz. Bu iki ücretsiz oyundan biri; 2016’da Activision’ın eleştirel beğeni toplayan nişancısı Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve diğeri de gizemli bir adada kurgulanmış muhteşem bir puzzle oyunu The Witness‘dir. Her iki oyun PS4 Pro için geliştirilmiştir.

Nisan 2019 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – The Surge
 – Conan Exiles