No Man’s Sky Güncelleme – Büyük Güncelleme ile Oyun Sonunda Multiplayer

No Man’s Sky Güncelleme – Büyük Güncelleme ile Oyun Sonunda Multiplayer

No Man’s Sky Güncelleme

No Man’s Sky‘ın 2016’da piyasaya sürülmesinin ardından Çok Oyunculu (Multiplayer) çok talep edilen bir özellikti ve sonunda diğer insanlarla oynamak mümkün. 16 oyuncuya kadar görebilecek, iletişim kurabilecek ve evrenin keşfedebileceksiniz. Ancak oyuncular sadece parlayan küreler tarafından temsil edilecekler ve Hello Games, “diğerleriyle etkileşim şu an çok sınırlı” diye itiraf ediyor. Bununla birlikte, geliştiricinin No Man’s Sky senkron işbirliğinin dünyasına önemli bir ilk adım olduğunu söylediği için geliştiricinin bunu daha da ileri götürmeyi planladığı anlaşılıyor.

No Man’s Sky – Atlas Rises Fragman

No Man’s Sky – Atlas Rises

Şirket ayrıca 1.3 güncellemesinin 30 saatlik yeni hikaye içeriği sunduğunu belirtti. Buna “yeni oyun sistemi” ve “dallanma hikayesi” yanı sıra “varolan oyunun efsanesini ve etkileşimini ikiye katlayın” da dahildir. Ekonomik, ticaret ve işçilik sistemleri genişletilirken yeni NPC loncaları da tanıtıldı.

Bu arada, çevrenizdeki dünyanın arazisini, Çoklu Aracı adı verilen yeni bir öğeyi kullanarak düzenleyebilirsiniz. Bu, peyzajları uygun gördüğünüz gibi heykel yapmanıza, tabanı özelleştirmenize ve arttırmanıza yardımcı olur. Buna ek olarak, gezegenlerin çeşitliliği ve görsel kalitesi iyileştirildi ve eski portallar önceki dünyaları tekrar ziyaret etmenize izin veriyor.Sonunda, uzay savaşı ve düşük uçuş bir sürü küçük iyileştirme aldı ve artık satın alınabilecek daha fazla gemi var.