Normal Fiyatı 68 TL Olan Oyun Ubisoft'ta Ücretsiz Oldu

Normal Fiyatı 68 TL Olan Oyun Ubisoft'ta Ücretsiz Oldu

 Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyasını etkisi altına alan COVID-2019 salgını ülkemizde de oldukça önemli bir hal almış durumda. Corona virüsü nedeniyle evinde kalan oyunseverler için harika bir fırsat haberi ile karşınıza çıktık. 

 Child of Light adındaki oyun Steam'de şuan 68 TL olarak satışa sunulan oyun şimdilik indirim sayesinde 23.11 TL'ye satışa sunuluyor. Ubisoft'tan  edinebileceğiniz oyun 28 Mart'ta kadar ücretsiz olarak sunulacak. 

 2014 yılında piyasaya çıkan ve çoğu oyuncudan oldukça olumlu sonuçlar aldığı Child of Light, Ubisoft'ta 28 Mart'ta kadar ücretsiz olarak sunuldu. Evden çıkmadığımız şu günlerde bu fırsattan yararlanmak sizin elinizde. RPG türünde bir oyun olan Child of Light'ta Aurora adında kahramanın hayatına girmiş olacağız. Bir yandan ayı bir yandan güneşi kurtarmaya çalışırken aynı zamanda Aurora'yı ailesine kavuşturmaya yardım edeceğiz. Aurora'nın ailesine kavuşturmaya çalışırken karşımıza çıkan yaratıklarla da kıyasıya mücadele etmemiz gerekecek. Bilgisayarı fazla yormayan bir oyun olan Child of Light, orta segmentli bir bilgisayara sahipseniz rahatlıkla oynayabilirsiniz. 

 Oyunu nasıl ücretsiz edinebileceğimize bir göz atalım isterseniz. Eğer bir Ubisoft hesabınız var ise Ubisoft üzerinden hesabınıza giriş yapmalısınız. Bir Ubisoft hesabına sahip değilseniz öncelikle bir hesap edinmelisiniz. Daha sonra  https://register.ubisoft.com/child-of-light/tr-TR?utm_source bu linke tıklayarak PC yazan yere tıklamalısınız. Daha sonra “Oyun Uplay kütüphanene başarıyla eklendi.” yazısını göreceksiniz. Bu yazıdan sonra Child of Light'ı ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunu indirebilmek için ise Uplay adında bir uygulama indirmeniz gerekli. Uplay'i indirdikten sonra Child of Light'ı indirebilirsiniz.